Mile Svilar
AP Photo/Armando Franca
Mile Svilar

AP Photo/Armando Franca

Mile Svilar, Foto: AP Photo/Armando Franca

Preokret Talentovani golman braniće za mladu reprezentaciju Belgije iako su porodica i čelnici FSS uveravali navijače u obe države da će stati na gol nacionalnog tima Srbije

PROČITAJTE JOŠ:

Mile Svilar ostaje Belgijanac! Talentovani golman Benfike braniće ubuduće za mladu reprezentaciju Belgije, iako su od zime 2017. godine i porodica i čelnici Fudbalskog saveza Srbije uveravali navijače u obe države da će stati na gol nacionalnog tima Srbije.

Mile Svilar

EPA/PETER POWELL

Mile Svilar, Foto: EPA/PETER POWELL

- To je bila njegova odluka, na koju ja nisam uticao. Tako je izabrao jer je rođen u Belgiji, igrao je u Anderlehtu i išao u belgijske škole. Jedina veza sa Srbijom sam ja - rekao je u šali Miletov otac Ratko, čuveni golman iz vremena SFRJ.

Mladi Svilar je branio za sve selekcije Belgije, ali je prestao od trenutka kada se preselio u Lisabon. Od tada postoji priča da će postati golman reprezentacije Srbije, što se na kraju nije dogodilo.

"Delije" upale u klasičnu sačekušu "Firmaša" na Mostu Slobode! Štangle i palice letele na sve strane! (VIDEO)

AUTOR: Alo.rs/ S.I. DATUM I VREME: 02.09.2019. 08:31 - 02.09.2019. 09:09 Ružne scene iz Novog Sada nakon izuzetno kvalitetnog i uzbudljivog derbija kola. Tuča navijača, Foto: Printscreen Youtube / Balkan Ul Fudbaleri Crevene zvezde savladali su ekipu Vojvodine sa 2.1 u Novom Sadu u derbiju 7. kola Superlige Srbije.

Zbog ovakvog epiloga, najsrećniji je selektor mladih „crvenih đavola“ Johan Valem.

- Svilarova situacija u Benfiki je teška, ali igra za njihove rezerve u drugoj ligi i vredno radi - rekao je Valem.

BONUS VIDEO:

Bogdanović šutirao trojke na treningu

 

Komentari (2)

dz

02.09.2019 11:05

Nikada nece branitu ni za njih,jer nije ta klasa.

buco

02.09.2019 19:12

koji ce nam