Siniša Mihajlović
profimedia
Siniša Mihajlović

profimedia

Siniša Mihajlović, Foto: profimedia

Siniša Mihajlović se vratio na treninge Bolonje!Srpski trener završio je drugu rundu terapija u borbi protiv leukemije, pušten je iz bolnice, a umesto da se odmara kod kuće, on je odlučio da pripremi tim za subotnje gostovanje u Torinu protiv Juventusa u okviru 8. kola Serije A. A o tome kakvu podršku bivši selektor Srbije dobija od svih ljudi u Bolonji, posvedočio je poznati italijanski pevač Đani Morandi. Čovek koji je svoju muzičku karijeru počeo davne 1962. godine, pobednik na velikom broju festivala u Italiji (između ostalih i na čuvenom San Remu) i predstavnik ove države na Evroviziji 1970. godine, inače veliki navijač Bolonje, govorio je o konverzacijama koje ima s Mihajlovićem.

PROČITAJTE JOŠ:

- Saosećam sam sa Sinišom. Redovno razmenjujemo poruke. Rekao mi je da će uspeti i siguran sam da hoće. Znam da vodi tešku bitku, ali on je pravi borac. Smatram da je veoma hrabar čovek. On je čovek koji su sve ulaže ogromnu energiju. To se pokazalo i prošle godine, kada je preuzeo klub i kada nas je spasao ispadanja u niži rang - objasnio je Morandi.

Đani Morandi

EPA EFE ANGELO CARCONI

Đani Morandi, Foto: EPA EFE ANGELO CARCONI

Ovaj umetnik, koji je u više navrata pevao i u Vatikanu po izričitoj želji pape, otkriva i kako se stanovnici Bolonje bore za Sinišin oporavak.

- Svi stanovnici Bolonje pažljivo prate šta se dešava s njegovom borbom protiv leukemije. Navijači su u više navrata organizovali grupne molitve u Crkvi Svetog Luke i Bogorodice. Znaju svi da je ovo veoma delikatan momenat za Mihajlovića, a ja znam da je i Bog na njegovoj strani - nema dilemu Morandi.

"Matori, utucaj crnog luka i..." Odgovor od kog su svi prasnuli u smeh! "Srbija do Tokija!" (FOTO)

AUTOR: Alo.rs/S.M. DATUM I VREME: 15.10.2019. 20:47 Koristan savet. Novak Đoković, Foto: Youtube/Tennis Channel Najbolji teniser sveta Novak Đoković je osvojio turnir u Tokiju, a kao što znamo nakon US Opena je imao problema sa ramenom. U to vreme je izbacio tvit zahvalnosti na podršci koju je dobijao zbog povrede zbog koje se ranije već požalio pratiocima.

O Sinišinom karakteru svedoči i ono što Morandi zna, a sa čim mnogi obični smrtnici nisu upoznati.

- Predsednik i sportski dirkektor Bolonje traže od njega da se posveti lečenju. Niko ga ne pritiska da mora da radi s timom, a znam da je svakodnevno u kontaktu sa svim igračima, ali ne. On je potpuno drugačiji. Lekari mu zabrane da bude na klupi, a Siniša izađe iz bolnice i vodi tim. Lekari mu kažu da bude oprezan ili da se nije još spreman za trenerski posao, ali on odradi trening. Ne znam, kao da stavi neki šlem i da ne čuje sve nas koji mu pričamo - tvrdi Morandi.

Ko je Đani Morandi

* Rođen je 11. decembra 1944.

* Radio je kao čistač cipela i prodavac slatkiša u lokalnom bioskopu

* Njegov otac bio je istaknuti član Komunističke partije Italije

* Posle takmičenja na „Evroviziji“, karijera mu je krenula nizbrdo

* Vratio se na velika vrata kada je pobedio na festivalu „San Remo“

* Tokom karijere prodao je oko 50 miliona ploča

* Bio je oženjen glumcom Laurom Efrikain od koje se razveo 1979. * Od 2010. je počasni predsednik FK Bolonja

* Asteriod 248970 dobio je ime po njemu

BONUS VIDEO:

Aleksandar Kolarov posle utakmice Srbije i Paragvaja