Siniša Mihajlović
AP/Giorgio Benvenuti
Siniša Mihajlović

AP/Giorgio Benvenuti

Siniša Mihajlović, Foto: AP/Giorgio Benvenuti

* Mihajlović je u julu otkrio da boluje od akutne leukemije

* Podrška za brzi oporavak je stigla sa svih strana

* Mihajlović je prošle sezone Bolonju spasao ispadanja iz elitnog takmičenja

Darko Lazović, fudbaler italijanske Verone i reprezentativac Srbije, u razgovoru za "Sportski žurnal", najavio je večerašnji susret prvog kola Serije A u kome na "Bentegodi" stiže Bolonja, koju sa klupe predvodi srpski stručnjak Siniša Mihajlovića koji već neko vreme boluje od leukemije i koji će meč voditi iz bolničkog kreveta što su mu dozvolila nova pravila Serije A.

Juventus pobedio u Parmi, Blekijev gol nije pomogao "violi"! (VIDEO)

AUTOR: B92/V.Ž. DATUM I VREME: 24.08.2019. 22:42 - 24.08.2019. 23:07 Kristijano Ronaldo nije imao sreće, Napoli pobedio na "Artemio Frankiju" Slavlje fudbalera Juventusa, Foto: Li Bo/Xinhua via AP * Danas je počelo italijansko fudbalsko prvenstvo * Juventus na startu osvojio tri boda u Parmi * Kjelini strelac gola Fudbaleri Juventusa pobedili su Parmu sa 1:0, u prvom kolu Serije A.

Lazović je istakao da je Mihajlović uvek računao na njega dok je bio selektor Srbije, a poželeo mu je brz oporavak i povratak na teren, kraj aut linije.

"Uvek je važno dobro započeti šampionat. Bolonja je odigrala odličnu završnicu prošle sezone, kao i dobar pripremni period. Sve se okrenulo od kako ih je Mihajlović preuzeo. Ipak, želim da verujem da možemo do tri boda",  očekuje Lazović.

Isti rezultati na čak tri utakmice! Fantastični Levandovski sam srušio Šalke! (VIDEO + FOTO)

AUTOR: Alo.rs/ M. Dr. DATUM I VREME: 24.08.2019. 21:48 - 25.08.2019. 00:51 Jedinu pobedu kao domaćin ostvarila je ekipa Hofenhajma. Robert Levandovski, Foto: twitter.com/FCBayern U subotnjim utakmicama drugog kola prvenstva Nemačke u fudbalu dominirali su gostujući timovi. Ono što je posebno interesantno jeste da su svi gostujući timovi pobedili identičnim rezultatom 3:1.

Bivši igrač Crvene zvezde poželeo je Mihajloviću da se što pre vrati na klupu.

"Želim mu brz oporavak. Imao sam odličnu sraadnju sa Mihom dok je bio selektor, često me pozivao prilikom reprezentativnih akcija dok sam igrao u Crvenoj zvezdi. Pamtim ga jako dobro i kao igrača i očekujem da se brzo vrati", dodao je Lazović. 

Real osvojio samo bod protiv Valjadolida! Jović zadrmao prečku! (VIDEO + FOTO)

AUTOR: Alo.rs/ M. Dr. DATUM I VREME: 24.08.2019. 21:10 - 24.08.2019. 22:15 Real nije uspeo da zabeleži drugi trijumf u prvenstvu. Real Madrid - Valjadolid, Foto: twitter.com/realmadrid Fudbaleri Real Madrida neprijatno su iznenadili svoje navijače pošto su na svom terenu odigrali nerešeno protiv Valjadolida 1:1. Real je poveo u 82.

Podsetimo, nova sezona najkvalitetnije lige na ''čizmi'' počela je sinoćnom utakmiciom između branioca trofeja Juventusa i Parme. Meč je završen minimalnom pobedom višestrukog šampiona Italije. Pored ovog meča u subotu je odigrana još jedna utakmica, a prava goleada viđena je u Firenci gde je Napoli kao gost savladao domaću Fiorentinu 4:3.

PROČITAJTE JOŠ:

Meč između Bolonje i i Verone na programu je večeras od 20:45.

BONUS VIDEO:

Švajcarska koza za ALO! prognozirala ishod meča Jang Bojs - Crvena zvezda