Mihajlović
Printscreen
Mihajlović, Foto: Printscreen

Srpski strateg koji boluje od leukemije danas je vodio prvi trening Bolonje od nedavnog izlaska iz bolnice posle druge faze lečenja.

Vidno raspoložen i srećan što je ponovo uz svoje izabranike i u poslu koji voli, Siniša je predstavljao dodatni motiv za igrače da naporno rade.

Pročitajte još:

Mihajlovićev tim se vratio prvenstvenim obavezama posle reprezentativne pauze i počeo sa pripremanjem za duel 8. kola protiv Juventusa  koji je zakazan za subotu od 20.45.

Trener Bolonje svojim prisustvom dao je dodatnu snagu igračima pred najteže gostovanje u sezoni, a upravo susret sa Juventusom za Mihajlovića ima posebnu simboliku.

Crno-bele sa klupe predvodi Maurisio Sari, Mihajlovićev trenerski mentor i prijatelj još od 2015. godine kad je Mihajlović pozvao Sarija na jedan trening kako bi mu ovaj pomogao u novom poslu.

Ovaj fudbalski gigant transferom spašava nezadovoljnog Matića!

AUTOR: Alo.rs/M.D. DATUM I VREME: 17.10.2019. 17:01 - 17.10.2019. 17:30 Zajedno su sarađivali u Čelsiju! Nemanja Matić, Foto: AP Photo/Dave Thompson Kako prenose engleski mediji, srpski fudbaler i vezni igrač Mančester junajteda, veoma je razočaran stanjem u klubu, do te mere da je izrazio želju da već u narednom prelaznom roku napusti klub!

Torinski klub dačekuje osmo kolo sa šest pobeda i remijem, odnosno 19 bodova, dok Bolonja ima devet bodova i zauzima 11. mesto.

Bonus video: Jovan Šurbatović posle utakmice Srbija - Paragvaj