Siniša Mihajlović
Tanjug
Siniša Mihajlović

Tanjug

Siniša Mihajlović, Foto: Tanjug

Sa njim nikad nije dosadno - Siniša Mihajlović se posle poraza (0:1) njegove Bolonje na gostovanju Kaljariju obrušio na sudije i VAR tehnologiju.

- Ne sećam se da je bar jedna VAR odluka nama išla na ruku cele sezone. Da se to desilo na drugoj strani, bio bi verovatno i penal i crveni karton. Uvek je ista priča i nema tu šta da se kaže - rekao je Mihajlović, a onda analizirao sam meč: Bilo je nerešeno. Dali su gol na jedini način na koji su mogli, posle centaršuta. Nismo bili dovoljno čvrsti, što se mene tiče, ovo je 0:0. Nisu pobedili, a mi smo izgubili. Nije bilo dovoljno "gladi" i odlučnosti. Očekivao sam više od napadača, isto je kao i sa utakmicom u Đenoi. Dobro izgradite sve, a onda ne možete da date gol. 

PROČITAJTE JOŠ:

Komentari (1)

vecina su vec seli

05.03.2021 13:17

...ne brinite!Pocim se stisala gmljavina i kada se svetlost munje ugasila,(nezna se zasto je svetlost duze trajala od grmljavine.Bice vama javljeno pocim se sazna uzrok)...Drugi pak ispredaju verziju zavere...Kao ono...Ma ni na deset metara ga niko ziv nebi cuo,da nije mikrofona i pojacala...U celoj izjavi,trazio sam zariste grmljavine...bemli ga,de se dede...???