Siniša Mihajlović i porodica
Instagram/ariannamihajlovic
Siniša Mihajlović i porodica

Instagram/ariannamihajlovic

Siniša Mihajlović i porodica, Foto: Instagram/ariannamihajlovic

* Siniša ima četiri sina i dve ćerke

* One su manekenke i učestvovale su u italijanskom "Survajveru"

* Svoju trenersku karijeru je upravo počeo u Bolonji

Siniša Mihajlović je šokirao fudbalsku javnost kada je objavio da se bori protiv leukemije, on je već započeo sa terapijama u bolnici u Bolonji a najveću podršku koju može da dobije dolazi od njegove porodice!

Nekadašnji bombarder Zvezde, Lacija, Intera i drugih klubova je u srećnom braku sa nekadašnjom italijanskom voditeljkom Arijanom sa kojom ima petoro dece - ćerke Viktoriju i Virdžiniju, i trojicu sinova - Miroslava, Nikolasa i Dušana.

Međutim javnost nije upoznata da Mihajlović ima i jednog vanbračnog sina - Marka, koga je priznao po odmah po rođenju!

"Od samog početka, kada je došao na svet dobio je moje prezime i ja ga izdržavam. Živi u Italiji i brinem se o njemu kao i o ostalih petoro dece. S njim provodim manje vremena, ali se čujemo telefonom, dolazi kod mene, idemo na odmore. Normalno funkcionišemo. Uporedio bih to sa decom razvedenih roditelja koji su u dobrim odnosima" - ispričao je Mihajlović u intervjuu koji je dao 2013. godine.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 

❤️ Il senso della vita ❤️

A post shared by Arianna Rapaccioni Mihajlovic (@ariannamihajlovic) on Jul 11, 2019 at 12:07pm PDT

Njih dvojica su se prvi put sreli posle 11 godina.

"Naravno, želeo sam da ga vidim, srce mi se prosto kidalo kad sam mislio o tome. Ipak, odlučio sam da sačekam da poraste, da postane punoletan i da onda jednog dana, kao odrasli ljudi, popričamo o svemu. Da mu kažem sve što imam." - rekao je posle prvog susreta sa sinom Mihajlović.

Njegova supruga Arijana je bila glavni inicijator da se njih dvoje upoznaju i da Marko upozna svoju braću i sestre. Tom prilikom Arijana je odvela decu u Mekdonalds, pa na stadion, da navijaju za Inter, gde je Marko prvi put u životu uživo gledao tatu kako igra fudbal.

Na toj utakmici u 25. minutu Mihajlović je iz njegovog prepoznatljivog znaka, slobodnog udarca, postigao odlučujući gol na meču! Marku je ispunio obećanje za koje su znali samo njih dvojica, a to je da će postići pobedonosni gol za Inter protiv Breše.

"Bog je bio na mojoj strani, hvala mu. Deki Stanković je znao sve, zato mi je i prvi dotrčao u zagrljaj pošto je lopta završila u mreži", rekao je tada Siniša.

Sada Siniša vodi najveći meč u karijeri!

PROČITAJTE JOŠ:

BONUS VIDEO 

Fudbaleri Zvezde na biciklima odlaze na pripremnu utakmicu!