Zlatan Ibrahimović
AP Photo/Chris Carlson
Siniša Mihajlović

AP/Luca Bruno

Siniša Mihajlović, Foto: AP/Luca Bruno

Zlatan Ibrahimović je završio epizodu u Americi, pa nije ni čudo što je glavna tema italijanskih medija, a već se nedeljama spekuliše gde bi mogao da nastavi karijeru!

PROČITAJTE JOŠ:

Rikardo Bigon, sportski direktor Bolonje, je za italijanski "Skaj Sport 24" dodatno podgrejao glasine da će Ibrahimović pojačati Bolonju, tim našeg stručnjaka Siniše Mihajlovića:

"Stvar je vrlo jednostavna, čak i oko ideje tako kompleksne kao ova. Odnos između našeg trenera i Ibrahimovića je veoma snažan. Mihajlović i Ibrahimović su veoma povezani. Šveđanin je pristao na ideju o dolasku u Bolonju uzme u razmatranje" - rekao je Bigon!

"Crveni đavoli" žestoko zagrizli za Srbina, nude pravo bogatstvo za njegove usluge! (FOTO)

AUTOR: Alo.rs/M.D DATUM I VREME: 16.11.2019. 14:56 Srbin na ceni! Nikola Milenković, Foto: EPA Srdjan Suki Defanzivac Fiorentine i reprezentacije Srbije, Nikola Milenković je dospeo u centar pažnje italijanskih medija zbog ponude Mančester junajteda da otkupi Srbina od "Viole"!

Zlatan Ibrahimović

AP Photo/Ringo H.W. Chiu

Zlatan Ibrahimović, Foto: AP Photo/Ringo H.W. Chiu

Istakao je da su Siniša i Zlatan u stalnom kontaktu, a Ibrahimović će imati potpunu slobodu od 1. januara 2020 da potpiše za klub koji on hoće!

 

"Izbor je na Ibri. Mi smo fascinirani ovim potencijalnim poslom, ali to nije situacija koju možemo 100 odsto da kontrolišemo. Naša otvorenost za posao je i više nego pozitivna" - zaključio je Bigon.

Mihajlović i Ibrahimović su sarađivali od 2006. do 2008. godine, kada je Miha radio kao pomoćnik Robertu Manćiniju na klupi Intera.

BONUS VIDEO

Dušan Tadić besan nakon Luksemburga: "Ne može bez trčanja da se igra"