Siniša Mihajlović
EPA/ElisabettaBaracchi
Siniša Mihajlović

EPA/ElisabettaBaracchi

Siniša Mihajlović, Foto: EPA/ElisabettaBaracchi

Kao bomba odjeknula je vest koja se pojavila ovog četvrtka, a ona je glasila da Sampdorija želi da tokom leta u svoje redove dovede Dejana Stankovića i postavi ga za trenera ekipe. Tako nešto izazvalo je veliku pažnju kako domaće, tako i italijanske javnosti jer bi mnogi na "čizmi" želeli da vide Dekija ponovo u zemlji paste.

Da li Stanković treba da prihvati ponudu Sampdorije?

 

Dan kasnije, "Il Masađero" je odlučio da ide korak dalje pa piše kako je u celoj priči glavni akter bio Siniša Mihajlović. Navodno, Miha je bio na razgovoru za posao baš u Sampi, ali je odlučio da odbije ponudu. Međutim, predložio je upravi kluba da umesto njega dovede Dejana Stankovića pa se čini da su ga odgovorni u članu Serije A poslušali i krenuli u napad.

Sigurno da "zvezdaši" ne bi bili zadovoljni odlaskom Dekija, naročito nakon što je u 2021. godini, za sada, praktično pa perfektno vodio klub i gotovo izvesno osigurao 32. titulu u istoriji kluba, a prvu samostalnu.

- U medijima smo videli da postoji interesovanje iz Italije za našeg trenera, ali mogu da kažem da nas niko nije kontaktirao, a evo sada im poručujem da to i ne pokušavaju. Prezadovoljni smo kako Deki radi i ne postoji promil šanse i da sednemo da razgovaramo o njegovom odlasku - rekao je Terzić u izjavi dostavljenoj medijima.

PROČITAJTE JOŠ:

Komentari (1)

Rajko

09.04.2021 11:21

Svi su oni Govnari obični.. dođu u Zvezdu da se proslave i nauče poslu ..pa se onda prodaju po belom Svetu