Siniša Mihajlović
(AP Photo/Luca Bruno)
Siniša Mihajlović

EPA/Giorgio Benvenuti

Siniša Mihajlović, Foto: EPA/Giorgio Benvenuti

Mihajlović je za jedan italijanski medij pričao o odnosu sa Željkom Ražnatovićem Arkanom, o ratnim sukobima u njegovom selu Borovo, o t vanbračnom sinu Marku, ali i odnosu sa svojim roditeljima.

- Vrlo sam osećajan u odnosu sa svojom decom. To je jer znam kako je kada imate roditelje koji vas ne grle. Moj otac je bio dobar čovek, duša od čoveka, ali je pio. A kada bi popio, postao bi neko drugi. Moja majka je bila pripadnik vojske. Čak i danas, kad idem u Novi Sad da je posetim, razmišljam koliko ću puta da je poljubim. Ali onda kad je vidim, pozdravim je klimanjem glave. To su navike koje ostaju - rekao je Mihajlović.

Siniša je progovorio i o sinu iz mladalačke i vanbračne veze i o svom odnosu sa njim.

- Da, i žao mi je zbog toga. Marko je moj sin, prihvatio sam ga, zadržao ga, ali ga nisam odgajio. Nisam se čuo sa njim godinu dana. Tražio sam od njega da preuzme više odgovornosti, ali on nije bio u stanju. Zvao me je i nisam se javio. Zvaću ga kad budem bio spreman. Ako me neko razočara, potrebno mi je vreme - surovo je iskren Miha.

Progovorio je i o imidžu opasnog momka koji ga prati kroz celu karijeru.

Siniša Mihajlović

EPA/Giorgio Benvenuti

Siniša Mihajlović, Foto: EPA/Giorgio Benvenuti

- To je moj karakter, tako sam odrastao. Da biste to shvatili, morate da odrastete u siromaštvu, da prođete rat u Jugoslaviji, da vidite krv. Morate da postanete čvršći da biste prežile, u suprotnom će vas "smrviti" sve to - otkrio je Miha.

Zatim se dotakao svog zavičaja, pa je opisao jedno neugodno iskustvo.

- Jednog dana, u Borovu, otišao sam na piće u bar jednog mog školskog druga Hrvata. Rekao mi je "Uzmi šta si naručio i gubi se odavde. Ne želim da vidim nijednog Srbina ovde". Tako je to bilo tih dana - rekao je on.

Siniša Mihajlović

EPA-EFE/ALESSANDRO DI MARCO

Siniša Mihajlović, Foto: EPA-EFE/ALESSANDRO DI MARCO

Nije se Miha libio ni progovori o svom prijatelju Željku Ražnatoviću Arkanu.

- Znam šta je on radio. I nikada nisam delio to gledište. Ali ne mogu da se odreknem prijateljstva, bila bi to laž, a ja nisam takav - rekao je Mihajlović

Na kraju je pričao o incidentu koji je svojevremeno imao sa Patrikom Vijerom kako bi odgovorio na pitanje da li je rasista.

- Ma nikad u životu. Pa ja sam odrastao u komunizmu. A što se tiče Patrika Vijere, njega sam nazvao "crno g*vno", ali tu je uvreda bila da je g*vno, a ne da je crn. I on je mene nazvao "us**i cigan", zar to nije uvreda? U svakom slučaju, izvinio sam mu se-  rekao je Miha.

Pročitajte još:

Komentari (1)

jbt

02.12.2020 15:23

i ti si dosadio vise