Siniša Mihajlović
EPA/Stefano Lancia
Siniša Mihajlović

EPA/Stefano Lancia

Siniša Mihajlović, Foto: EPA/Stefano Lancia

U duelu između Bolonje i Fiorentine nije bilo golova, ekipa Siniše Mihajlovića je uspela da ostane neporažena na trenerskom debiju Vinćenza Montele koji je uvrstio Nikolu Milenkovića u prvih 11.

PROČITAJTE JOŠ:

Pogodaka nije bilo ni u susretu Sasuola i Parme, iako su "Mlekadžije" imale šansu da osvoje sva tri boda kada je Ćeravolov penal odbranio Konsilji.

Gradski derbi pripao je Sampdoriji koja je na domaćem terenu savladala Đenovu sa 2:0. Sampdorija je pobela već u trećem minutu golom Gregora Defrela nakon čega nismo videli previše uzbuđenja u prvom poluvremenu.

Siguran sa bele tačke bio je Fabio Kvaljarela u 53. minutu koji je tako rešio pitanje pobednika u Derbiju Lanterne. Reprezentativac Srbije Darko Lazović odigrao je čitav meč za "Grifone".

Torino je na domaćem terenu remizirao sa Kaljarijem rezultatom 1:1 u meču koji je obeležio sudija sa čal 10 kartona! Glavni sudija Irati se "proslavio" pokazavši sedam žutih i tri crvena kartona.

"Bikovi" su poveli u 52. minutu nakon što se Simone Zaza našao na pravom mestu u pravo vreme i zatresao mrežu Kaljarija.

 Gosti su izjednačili u 75. minutu preko Leonarda Pavoletija.

Mauro Ikardi

AP

Mauro Ikardi, Foto: AP

Fudbaleri Intera su upisali trijumf na gostovanju, slavili su na gostovanju u Frozinoneu sa 1:3 (0:2) i tako zadržali pet bodova prednosti u odnosu na gradskog rivala.

D'Ambrozio je ubacio loptu sa desne strane u 19. minutu, a najbolji u skoku bio je Naingolan, koji glavom donosi prednost "Neroazurima".

Perišić je sa bele tačke duplirao prednost. U drugom poluvremenu, Kasata je udarcem sa ivice kaznenog prostora u 61. minutu prepolovio prednost Intera.

U četvrtom minutu nadoknade Vesino je overio pobedu Intera!

Inter je treći sa 60 bodova, imaju pet više od četvrtoplasiranog Milana, dok je Frozinone sve bliži povratku u Seriju B, imaju 23 boda, pretposlednji su i Bolonja, koja je prva iznad crte, im beži osam bodova.

Napoli

EPA/Ciro Fusco

Napoli, Foto: EPA/Ciro Fusco

Fudbaleri Napolija slavili su u Veroni protiv Kjeva sa 1:3 (0:1) i tako "Leteće magarce" poslali u Seriju B.

Igrao se 15. minut kada su gosti poveli, centaršut Mertensa iz kornera, najbolji u skoku Kulibali, koji je doveo napoli u prednost!

U drugom poluvremenu u strelce se upisao i Poljak Milik koji je tukao sa 20 metara i vrlo dobro i matirao golmana Kjeva za 2:0.

Sve je postalo jasno u Veroni u 81. miuntu, kada je Kulibali pokupio jedan odbitak nakon kornera i postigao drugi gol na utakmici.

Gol utehe za domaćina postigao je Cesar u poslednjem minutu.

Kjevo zvanično u Seriji B, imaju 11 bodova nakon 32 kola, 20 manje od Bolonje, koja je prav iznad crte.

Napoli je sa druge strane odložio proslavu Juventusa, koji na šest kola do kraja ima 17 poena prednosti u odnosu na ekipu sa "San Paola".

 

Serija A, 32. kolo

Torino - Kaljari 1:1
(Zaza 52 - Pavoleti 74)

Fiorentina - Bolonja 0:0

Sampdorija - Đenova 2:0
(Defrel 3, Kvaljarela 53p)

Sasuolo - Parma 0:0
Kjevo - Napoli 1:3

(Cesar 90- Mertans 15, Milek 64, Kulibali 81)
Frozinone - Inter 1:3

(Kaseta 61 -Niangolan 19, Perišić 37, Vesino 94)

Ponedeljak

Atalanta - Empoli 20.30

Subota

SPAL - Juventus 2:1
(Bonifaci 49, Flokari 74 - Ken 30)

Roma - Udineze 1:0
(Džeko 68)

Milan - Lacio 1:0
(Kesi 79 pen)

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо