Siniša Mihajlović
AP Marco Vasini
Siniša Mihajlović

AP Marco Vasini

Siniša Mihajlović, Foto: AP Marco Vasini

Ofanzivni fudbaler Bolonje Nikola Sansone kaže da ne postoji ekipa koja je motivisanija od njegove.

Kako je naveo, tim se ne bori niti za opstanak niti za plasman u Evropu, već za svog trenera Sinišu Mihajlovića. Srpski stručnjak se nalazi na lečenju od leukemije, ali ga to nije sprečilo da se pojavi na prve dve utakmice u sezoni.

PROČITAJTE JOŠ:

"Njegova bolest nas je mnogo pogodila jer postoji velika povezanost između nas i njega", naveo je Sansone.

On je dodao da je tim ujedinjen i da je zajednički doneta odluka da posle preokreta i pobede nad Brešom rezultatom 4:3 ekipa ode ispred bolnice i zapeva srpskom stručnjaku.

"Želeli smo da ga iznenadimo i po povratku u Bolonju smo ga posetili", dodao je Sansone.

Napadač Bolonje Rodrigo Palasio je ranije izjavio da je Mihajlović bio veoma ljut na ekipu u duelu sa Brešom jer je na poluvremenu bilo 3:1 za protivnika.

Radonjić dobio ŠAMARČINU na sred terena, Hrvat skočio da ga odbrani, a onda nastala opšta TARAPANA! (VIDEO)

AUTOR: B92/S.I. DATUM I VREME: 22.09.2019. 08:06 Nemile scene sa utakmice Olimpik Marsej - Monpelje. Nemanja Radonjić, Foto: Printscreen Na utakmici Marseja i Monpeljea desile su se nemile scene u poslednjim minutima u kojima je učestvovao Nemanja Radonjić. Pri rezultatu 1:1 napadao je Monpelje, a lopta je došla do Radonjića koji je krenuo u kontranapad za Marsej.

"Mi volimo našeg trenera jer je toliko iskren, jasan, pošten. Mi se borimo za našeg mistera, za Mihajlovića. Nije bio zadovoljan načinom na koji smo igrali u prvom delu meča sa Brešom, morali smo da se iskupimo", istakao je Sansone.

BONUS VIDEO:

Mališani na tribinama proslavljaju gol Partizana