Lionel Mesi
EPA/Atef Safadi
Lionel Mesi

EPA/Atef Safadi

Lionel Mesi, Foto: EPA/Atef Safadi

Tri dana nakon minimalne pobede protiv Brazila, selekcija Argentine je odigrala prijateljski meč i sa Urugvajem, utakmica odigrana na "Blumfild" stadionu u Tel Avivu okončana je rezultatom 2:2 (0:1).

Igrao se 34. minut kada je Edinson Kavani doneo prednost Urusima, Toreira je poslao dobru loptu na bok ka Suarezu, ovaj je na prvu ubacio pred gol rivala, odakle je "El Matador" sproveo u mrežu "Gaučosa".

PROČITAJTE JOŠ:

Sa tim rezultatom se otišlo na odmor, da bi Argentinci poravnali u 63. minutu.

Mesi je centrirao iz slobodnjaka, dobro je skočio Aguero i glavom izjednačio rezultat.

Samo pet minuta kasnije, Urugvajci stižu do nove prednosti, odlično je Luis Suarez izveo slobodnjak sa ivice kaznenog prostora, Andrada je bio nemoćan.

Već napravljen proračun! Ako prođemo na Evropsko igramo sa POLUFINALISTOM MONDIJALA! Može biti još gore

AUTOR: Alo.rs/S.M. DATUM I VREME: 18.11.2019. 20:53 - 18.11.2019. 21:05 Sve su uzeli u obzir i nas ubacili u "grupu smrti". Ljubiša Tumbaković, Foto: EPA/Andrej Cukic Iako će se broj od 24 reprezentacije koje učestvuju na Evropskom prvenstvu 2020. godine znati tek posle baraža Lige nacija, UEFA je već zakazala žreb za određivanje grupa koji bi trebalo da se održi 30.

A onda, u drugom minutu nadoknade, Kaseres igra rukom u svom kaznenom prostoru, Argentina dobija penal, koji u gol pretvara Lionel Mesi za konačnih 2:2.

BONUS VIDEO:

Gordić: "Nastala je tišina u svlačionici Partizana"