Mesi, Ronaldo
AP/Antonio Calanni
Mesi, Ronaldo

AP/Antonio Calanni

Mesi, Ronaldo, Foto: AP/Antonio Calanni

Najbolji fudbaler Barselone Lionel Mesi priznao je da mu nedostaje rivalstvo sa Kristijanom Ronaldom iz vremena kada je Portugalac nosio dres Real Madrida.

PROČITAJTE JOŠ:

Mesi žali što je Ronaldo leta 2018. godine prešao iz Reala u Juventus za 100 miliona evra i tako okončao borbu u Španiji dvojice najboljih fudbalera današnjice.

"Voleo bih da je Ronaldo nastavio u Realu. Klub iz Madrida ima dugu istoriju, puno trofeja i stalno se bori za nove, ali kada ga napusti igrač kao što je Kristijano to se oseti. Svaki klub bi isto tako", rekao je Mesi za katalonski radio RAC.

Matić pred vratima legendarnog kluba iz Milana!

AUTOR: Maxbetsport DATUM I VREME: 10.10.2019. 09:10 Odlučio da mu je dosta fudbala na Ostrvu. Stiže u beograd: Nemanja Matić, Foto: AP Srpski reprezentativac Nemanja Matić na izlaznim vratima je Old Traforda. Njemu ugovor sa Mančester junajtedom ističe narednog leta i gotovo sigurno neće doći do produžetka saradnje.

Mesi je nedavno osvojio FIFA nagradu za najboljeg fudbalera, upravo ispred Ronalda i defanzivca Liverpula Virdžila van Dajka.

"Da li postoji rivalstvo oko Zlatne lopte? Nikada nisam razmišao o tome i da li ću imati više nagrada od Ronalda", naveo je Argentinac.

BONUS VIDEO:

Fudbalerima Crvene zvezde zabranjen ulaz na Kosovo