Mesi i Dembele
AP Photo/Miguel Morenatti
Mesi i Dembele

AP Photo/Miguel Morenatti

Mesi i Dembele, Foto: AP Photo/Miguel Morenatti

Najbolji fudbaler Barselone Lionel Mesi oporavio se od povrede prepona pred meč sa Interom u Ligi šampiona, objavio je katalonski klub.

PROČITAJTE JOŠ:

Argentinac je juče trenirao zajedno sa saigračima, isto kao i Usman Dembele, koji je takođe u prethodnom periodu imao problema sa povredom.

Pitanje je samo da će trener Ernesto Valverde da rizikuje i prvu zvezdu tima uvrsti u startnu postavu u večerašnjem meču na Nou Kampu.

Novopečeni dobitnik FIFA nagrade za najboljeg fudbalera u godini povredio se pre više od nedelju dana u duelu sa Viljarealom, tek što je izašao iz još jedne povrede - lista.

Ćirić u Barseloni, Siniša u Sampdoriji! Miha juri da se pozdrave, a legenda Partizana ga pita "E, otkud ti ovde?"

AUTOR: Nedeljenik/S.I. DATUM I VREME: 01.10.2019. 08:31 - 01.10.2019. 08:39 Komična scena ilustruje količinu pažnje koju je Dragan Ćirić posvećivao fudbalu. Dragan Ćirić, Foto: Printscreen Youtube / Zonajuan Pronaći majstora u srpskom fudbalu, onog sa filigrantskim osećajem za dribling i sa lukavstvom u jednom, a mudrošću u drugom džepu, posebna je i vrlo zahtevna disciplina.

Još malerozniji je Dembele, pošto je za dve godine, od dolaska iz Borusije Dortmund za 105 miliona evra, često odustvovao zbog povreda.

BONUS VIDEO:

Marko Podraščanin za Alo o zlatnim medaljama i o pobedama na teškim gostujućim terenima!