Totenhem - Lajpcig
EPA-EFE/ANDY RAIN
Totenhem - Lajpcig

EPA-EFE/ANDY RAIN

Totenhem - Lajpcig, Foto: EPA-EFE/ANDY RAIN

Kad je Lajpcig u pitanju, kući je iz Londona doneo velikih 1:0, ali ne treba zaboraviti da na klupi Totenhema sedi niko drugi do - veliki Žoze Murinjo.

Doduše, "pevci" su i dalje bez dvojice najboljih igrača, kapitena i prvog strelca Harija Kejna, te brzonogog Hjung-Min Sona, ali pravio je "Specijalni" čuda i ranije.

Ako ste mišljenja da će Totenhem anulirati prednost već u prvom poluvremenu, onda Meridian ima pravu igru za vas - gost daje barem gol po kvoti 2.67 ili čak gost daje dva i više gola, tu je kvota "ludih" 11.5!

Forma Lajpciga kod kuće je strašna! Kako rezultatski, tako i kad je efikasnost u pitanju. Nisu poraženi od početka oktobra, tad je Lion slavio u LŠ sa 2:0, a ukupno su na domaćim utakmicama dali 36 golova na 15 utakmica!

Tako da je opcija da oba tima daju gol u prvom poluvremenu, tu vas Meridian časti kvotom 4.65.

Sada, na legendarnom stadionu "Mestalja", stvari stoje ovako kad su Meridianbet kvote u pitanju: kec je 2.75, dvojka 2.45, a "iks" 3.80!

Domaći, ako žele da održe kakve-takve šanse da stignu prednost italijanskog kluba moraju da krenu napadački. Možete pucati visoko, naročito ako verujete u "slepe miševe" - Valensija daje dva i više gola u prvom poluvremenu, po sjajnoj kvoti 5.65!