Sadio Mane
(AP Photo/Jon Super)
Sadio Mane

(AP Photo/Jon Super)

Sadio Mane, Foto: (AP Photo/Jon Super)

Mančester junajted igra zaista ičudno, te pobede Mančester siti u gostima, pa izgube od Votforda, remiziraju s Evertonom kod kuće i tako dalje... Možda daju gol već na startu?

Da će Junajted prvi zatresti mrežu na "Enfildu", kvota je neverovatnih 4.30!

Svaki derbi je težak za prognozu, ali ovde su stvari, čini nam se jasne, barem što se pobednika tiče. Znamo da najveće engleske utakmice umeju da budu efikasne.

S tim u skladu, Meridianbet ima sjajnu ponudu - oba tima daju po dva i više gola: kvota 6.85! Samo za one hrabre ili one koje veruju u kišu golova u gradu Bitlsa!

Mo Salah - Markus Rašford. Duel u koji će biti uprte sve oči ovog nedeljnog popodneva.

Liverpul - Mančester junajted

EPA/Peter Powell

Liverpul - Mančester junajted, Foto: EPA/Peter Powell

Gol + asistencija Egipćanina na vašem tiketu nosi kvotu osam, a ako se odlučite za istu igru kad je Englez u pitanju - u Meridianbet kladionicama čeka vas "luda" kvota 20!

Engleski fudbal više nije kao što je bio, duge lopte, skok igra, barem ne u tolikoj meri kao nekad kad je bio prepoznatljiv upravo po takvoj igri. Međutim...

Meridian vam daje ponudu koju ne možete da odbijete - tri i više gola glavom po kvoti 55! Što da ne! Tu su Virdžil van Dajk, Hari Megvajer... Ili neko treći? Videćemo!

Liverpul grabi ka "debitantskoj" tituli u Premijer ligi, poslednju su osvojili 1989. godine, kad se još zvala Prva divizija. Junajted želi u Ligu šampiona, po svaku cenu.

Motiva ima kod izabranika Jirgena Klopa, ali sumnjamo da će se Solskjerovi momci tek tako lako predati... Neka pršti na "Enfildu" od 17.30!