Stiže u beograd: Nemanja Matić
AP
Stiže u beograd: Nemanja Matić

AP

Stiže u beograd: Nemanja Matić, Foto: AP

Srpski reprezentativac Nemanja Matić na izlaznim vratima je Old Traforda. Njemu ugovor sa Mančester junajtedom ističe narednog leta i gotovo sigurno neće doći do produžetka saradnje. Iskusni Srbin je ove sezone u drugom planu kod Olea Gunara Solskjera. Mladi Škot Mek Tominej istisnuo je iz startne postave našeg asa.

PROČITAJTE JOŠ:

“Đavoli” posrću na startu Premijer lige, a nije tajna da su loši odnosi na relaciji Matić – Ole Gunar Soslkjer. Nekoliko puta je Srbin kritikovao odluke Norvežanina. Lošu situaciju na “Teatru snova” želi da iskroristi Inter, koji bi u januaru rado video Matića u svojim redovima.

Engleski gigant sigurno neće tražiti veliko obeštećenje za igrača kome ugovor ističe za šest meseci, pa je moguće da do dogovora dođe već na zimu, piše portal fcinternews.it. Ukoliko ne bude bilo dogovora, jun ostaje kao idealna situacija jer će Matić moći da dođe u milanski klub bez obeštećenja.

Antonio Konte

EPA-EFE/LUCA ZENNARO

Antonio Konte, Foto: EPA-EFE/LUCA ZENNARO

Matić je sarađivao jednu sezonu sa Antonijem Konteom, trenerom Intera. Njih dvojica doneli su titulu Čelsiju, ali je onda leta 2017. godine Matić odlučio da pređe u konkurentski Mančester junajteda kod Žozea Murinja. Inter u Matiću vide idealnu zamenu na sredini terena za vremešenog Španca Borhu Valera, koji bi mogao da napusti “Đuzepe Meacu” u januaru.

I proteklog leta bilo je priče o dolasku Matića u Inter, ali se nisu obestinile. Pre dve godine Juventus je želeo da angažuje Srbina, ali je on odlučio da ostane na Ostrvu i da se iz Čelsija preseli u Junajted. Odlaskom Murinja i dolaskom Solskjera na klupi slavnog kluba Matić je izgubio mesto u startnih 11.

Usledio nesvakidašnji susret sa fudbalskom legendom. Fotografija o kojoj bruji cela Srbija!

AUTOR: alo.rs/M.D. DATUM I VREME: 09.10.2019. 23:24 - 09.10.2019. 23:42 O ovome će se pričati danima! Aleksandar Vučić, Semska rača, Foto: Tanjug/Zoran Žestić Predsednik Srbije, Aleksandar Vučić je na svom Instagram nalogu podelio fotografiju sa legendarnim srpskim fudbalerom i trenerom!

Inter i Matić – novi pokušaj u januaru. Podsetimo, iz Mančester junajteda u Inter je svojevremeno prešao i Nemanja Vidić, ali se nekadašnji stameni štoper nije proslavio u milanskom gigantu.

BONUS VIDEO:

Fudbalerima Crvene zvezde zabranjen ulaz na Kosovo