Navilač Liverpula
twitter/kingdembouz
Navilač Liverpula

twitter/kingdembouz

Navilač Liverpula, Foto: twitter/kingdembouz

Fudbaleri Liverpula su osvoji svoju šestu titulu u najelitnijem evropskom takmičenju a senku na uspeh engleskog tima su bacili njihovi navijači deguntantnim ponašanjem u španskoj prestonici.

Jedan navijač ovog slavnog kluba, uhapšen je pošto je masturbirao u javnosti, napada na italijanske turiste i policiju u Madridu.

Video klip koji je postao veoma brzo viralan, pokazuje navijača koji je skroz go i koji sedi na ogradi i izvodi svoj preformans.

PROČITAJTE JOŠ:

Endi Rodik i Đoković

youtube/Glenn Nichols

Da stvar bude još gora, ostali navijači Liverpula su ohrabrivali 33-godišnjeg muškarca da nastavi svoj preformans, čak se može čuti i navijanje u pozadini video klipa!

Prema pisanju španskih medija, taj navijač je potom udario ženu koja je kao turista došla u Madrid, ona je potom odvedena u bolnicu.

Potom se potukao i sa lokalnom policijom i naneo im je veliku štetu, njih šestoro su odvedeni u kliniku "Aspeyo" zbog povreda.

Madridska policija je potvrdila da je ovaj 33-godišnji navijač priveden nakon incidenata na trgu "Puerta del Sol" koji se dogodio u Petak uveče!