Lazar Marković
FK Partizan
Lazar Marković

FK Partizan

Lazar Marković, Foto: FK Partizan

Od pre nekoliko dana poznato je bilo da će Lazar Marković posle povrede koju je zaradio na treningu Partizana propustiti utakmice protiv Mladosti u Lučanima (subota, 19. oktobar od 15 časova) i Mančester Junajteda u Beogradu (četvrtak, 24. oktobar od 18.55).

Sa devet godina ostao bez oca, sa četrnaest dobio dete, a sada je napadač engleskog velikana!

AUTOR: Alo.rs/ S.I. DATUM I VREME: 18.10.2019. 12:12 Nikad ne odustaj. Vesli Moareš, Foto: AP Photo/Rui Vieira Napadač Aston Ville Vesli Moraeš rano je postao otac. Već sa 14 godina je dobio sina, a to mu je kasnije pomoglo da brže sazri i nateralo ga da postane profesionalni fudbaler.

Sportski žurnal saznaje, da krilni fudbaler oseća bol u aduktoru, a ovaj problem mogao bi da ga odvoji od terena čak do kraja jesenje sezone. 

Ešli Kol se vratio na mesto najvećih uspeha!

AUTOR: Tanjug/S.I. DATUM I VREME: 18.10.2019. 10:57 Njih dvojica su mnogo sreće podarili navijačima Čelsija. Ešli Kol, Foto: Printscreen Youtube / Cr7 Rona Nekada trofejni fudbaler Čelsija Ešli Kol vratio se u London i postao trener mlađih kategorija, objavljeno je na sajtu kluba.

Sličnu povredu imao je kada je nastupao za Fenerbahče u sezoni 2015/2016. Dobra je vest što bivši fudbaler Liverpula neće morati da bude podvrgnut hirurškom zahvatu, već će povredu pokušati da sanira terapijama.

PROČITAJTE JOŠ:

Marković se ovog leta vratio u Partizan kako bi "oživeo" karijeru. Na dosadašnjih sedam utakmica u sezoni, Marković je postigao tri gola.

BONUS VIDEO:

Mališani na tribinama proslavljaju gol Partizana