Marko Marin Jang Bojs - Crvena zvezda
FK Crvena zvezda
Marko Marin Jang Bojs - Crvena zvezda

FK Crvena zvezda

Marko Marin Jang Bojs - Crvena zvezda, Foto: FK Crvena zvezda

* Jang Bojs i Crvena zvezda u prvom meču odigrali su nerešeno 2:2

* Revanš se igra narednog utorka u Beogradu

* Ukoliko elminišu Jang Bojs, ekipa iz Beograda će drugu godinu uzastopno igrati u grupnoj fazi Lige šampiona

Kapiten fudbalera Crvene zvezde Marko Marin rekao je da ne može u potpunosti da bude zadovoljan remijem sa Jang Bojsom (2:2) u Bernu, ali i da očekuje identično težak posao u revanšu za plasman u Ligu šampiona.

"Ne znam da budem srećan posle 2:2. Imali smo fantastičan rezultat, ali smo primili gol. Sad, malo posle utakmice, možemo da kažemo da smo zadovoljni i da idemo u Beograd sa pozitivnim utiscima", rekao je Marin novinarima posle utakmice.

Golman Zvezde ekstremno oprezan pred revanš: "Svašta može da se desi"

AUTOR: Tanjug/S.M. DATUM I VREME: 22.08.2019. 09:05 Dobro je ne zaletati se. Milan Borjan, Foto: AP/Darko Vojinović Golman Crvene zvezde Milan Borjan izjavio je da je njegov tim bio jako blizu pobede nad Jang Bojsom (2:2) u Bernu, ali da će učiniti sve da ispravi stvari u revanšu i drugu godinu zaredom izbori mesto u Ligi šampiona.

Bivši nemački reprezentativac nije siguran da će u Beogradu biti lakše.

"Lakše neće biti sigurno. Oni znaju kako igramo, jedino što ćemo biti pred našim navijačima i to je velik plus. Videlo se da možemo da se nadmećemo sa njima, mogli smo i do trećeg gola. Biće drugačije na Marakani".

Svesni smo šta nam donosi revanš u Beogradu, igraćemo kao da je 0:0!

AUTOR: D..J.B/Alo.rs/V.Ž. DATUM I VREME: 22.08.2019. 00:16 - 22.08.2019. 02:26 Trener crveno-belih komentarisao i VAR Vladan Milojević na utakmici sa Jang Bojsom u Bernu, Foto: EPA - EFE, Peter Schneider * Crvena zvezda remizirala 2:2 protiv Jang Bojsa * Strelci Degenek i Mateo Garsija * Trener Vladan Milojević komentarisao i VAR Trener Crvene zvezde Vladan Milojević zadovoljan je posle remija sa Jang bojsom.

Marin je pohvalio nastup i debitanski pogodak argentinskog pojačanja Matea Garsije.

"Vidi se da ima kvalitet, igru jedan na jedan, dobro čuva loptu, ali mu je bilo teško. Tek je odradio dva treninga i odmah je bio starter. Biće puno bolji".

PROČITAJTE JOŠ:

Prokomentarisao je i situaciju kod drugog gola Jang Bojsa, odnosno pogodak iz penala uz pomoć VAR tehnologije.

"VAR je za fer - plej, ali je uvek čudno kad se pogleda dva ili tri puta. Da li je pipnuo loptu Boaći? Ako jeste ne sme da ga dosudi. Stvarno ne znam... Morali smo na centru da napravimo faul", zaključio je on.

BONUS VIDEO:

Švajcarska koza za ALO! prognozirala ishod meča Jang Bojs - Crvena zvezda

 

Komentari (1)

Marakana

22.08.2019 15:55

Vrlo, vrlo nezgodan rezultat, nema opuštanja, kako smo mi tamo dali dva gola, tako mogu i oni nama, uostalom tukli su Dinamo usred Zagreba...