Zvezdan Terzić
ALO/Marko Metlas
Zvezdan Terzić

ALO/Marko Metlas

Zvezdan Terzić, Foto: ALO/Marko Metlas

Zvezdan Terzić, generalni direktor Crvene zvezde, punom parom nastavlja da radi na jačanju projekata za budućnost kluba i tako pokazuje da ga uopšte ne dotiču priče o smeni koje su sporadično počele da se pojavljuju u javnosti.

Terzić bez puno pompe aktivno učestvuje u prelaznom roku i dok je ekipa sa trenerom Dejanom Stankovićem na čelu dve nedelje radila na Kipru, on je iz kancelarije u Beogradu maksimalno angažovan na dovođenju pojačanja, iako se u prvi mah činilo da dolazaka u Ljuticu Bogdana neće biti.

- Poznajući Terzu, te priče o odlasku ga ne dotiču i čovek nastavlja da radi svoj posao s ogromnim entuzijazmom. Osim što pokušava da izađe u susret željama novog stručnog štaba, na stolu mu stoji i debela fascikla sa projektima povezanim s izgradnjom novog stadiona Crvene zvezde! Budite uvereni, dok ne završi taj projekat koji će do kraja godine početi da se realizuje uz pomoć države i dok ne vidi novu „Marakanu“, neće mu pasti na pamet da traži drugi angažman. Ima tu puno posla - samo dve godine je potrebno za prikupljanje papirologije za stadion, dok bi sama izgradnja novog, modernog objekta trajala tri godine. Najvažnije je da pare nisu problem, a već sada imamo fondove iz Engleske i Nemačke. Svi koji ga dobro poznajemo vidimo s koliko energije priprema početak izgradnje novog stadiona koji je najavio još krajem decembra. Zato, verujte, sve te priče o njegovoj smeni su samo uzaludni potezi očajnika koji bi voleli da mu vide leđa - kaže za „Alo!“ izvor sa „Marakane“ koji je ujedno i jedan od Terzićevih najbližih saradnika.