DRMA SE "LIJEPA NJIHOVA"! Ma nemoguće, nema šanse! IPAK JE ISTINA, ovaj SRPSKI FUDBALER JE PRVI KAPITEN jednog hrvatskog kluba u istoriji!

Komnen Andrić, nekadašnji član OFK Beograda, Radničkog iz Kragujevca i Belenenseša, dobio je čast da bude kapiten Intera iz Zaprešića

Komnen Andrić, na pres konferenciji, kao član OFK Beograda
Komnen Andrić, na pres konferenciji, kao član OFK Beograda, Foto: ofkbeograd.co.rs

Ono što je nekada bilo nemoguće danas je realnost! Prvi put od raspada nekadašnje zajedničke države i ratova na ovim prostorima dogodi da neki igrač iz Srbije ponese kapitensku traku hrvatskog kluba.

 

Komnen Andrić, nekadašnji član OFK Beograda, Radničkog iz Kragujevca i Belenenseša, dobio je čast da bude kapiten Intera iz Zaprešića, iako nije prošao pripreme sa klubom, pošto je čekao inostrani transfer.

- Počinje nova sezona, dolazim tri dana pred početak prvenstva u klub i prve dve utakmice ulazim sa klupe jer nisam prošao nijedan dan priprema sa ekipom. Onda krećem sve utakmice od prvog minuta i dobijam poverenje trenera Samira Toplaka sa kojim imam vrhunsku saradnju od prvog dana, dobijam kapitensku traku - rekao je Andrić za "Mozzartsport".

 Andrić je prošle sezone bio najbolji igrač ekipe iz predgrađa Zagreba. Ovog leta je najpre trebalo da pređe u Lokeren, ali se to izjalovilo, da bi onda umalo poslednjeg dana prelaznog roka pojačao Dinamo Zagreb.

 - Posle Lokerena u trku se uključuje Dinamo koji je želeo da me dovede u svoje redove. Sve to traje do poslednjeg dana prelaznog roka kada odlučujem da ostanem u Interu do zime i potvrdim kvalitet - poručio je Andrić.

PROČITAJTE VESTI KOJE SMO IZDVOJILI ZA VAS - OVDE!

 • Korisnik: Brano M.
  14/09/2018 - 19:02
  Zašto ložite narod i mržnju, mnogo sportaša iz Srbije igra u Hrvatskoj i svi su lepo primljeni i zadovoljni. Pa tamo 5 puta više zaradjuju nego u Srbiji, uživaju u čistoći, sredjenosti, prihvatili su ih domaćini i srećni su. Raspitajte se ako ne verujete?
UČITAJ JOŠ KOMENTARA

              

Najnovije - Alo.rs