Komnen Andrić, na pres konferenciji, kao član OFK Beograda
ofkbeograd.co.rs
Komnen Andrić, na pres konferenciji, kao član OFK Beograda

ofkbeograd.co.rs

Komnen Andrić, na pres konferenciji, kao član OFK Beograda, Foto: ofkbeograd.co.rs

Ono što je nekada bilo nemoguće danas je realnost! Prvi put od raspada nekadašnje zajedničke države i ratova na ovim prostorima dogodi da neki igrač iz Srbije ponese kapitensku traku hrvatskog kluba.

PROČITAJTE JOŠ:

 

Komnen Andrić, nekadašnji član OFK Beograda, Radničkog iz Kragujevca i Belenenseša, dobio je čast da bude kapiten Intera iz Zaprešića, iako nije prošao pripreme sa klubom, pošto je čekao inostrani transfer.

- Počinje nova sezona, dolazim tri dana pred početak prvenstva u klub i prve dve utakmice ulazim sa klupe jer nisam prošao nijedan dan priprema sa ekipom. Onda krećem sve utakmice od prvog minuta i dobijam poverenje trenera Samira Toplaka sa kojim imam vrhunsku saradnju od prvog dana, dobijam kapitensku traku - rekao je Andrić za "Mozzartsport".

 Andrić je prošle sezone bio najbolji igrač ekipe iz predgrađa Zagreba. Ovog leta je najpre trebalo da pređe u Lokeren, ali se to izjalovilo, da bi onda umalo poslednjeg dana prelaznog roka pojačao Dinamo Zagreb.

 - Posle Lokerena u trku se uključuje Dinamo koji je želeo da me dovede u svoje redove. Sve to traje do poslednjeg dana prelaznog roka kada odlučujem da ostanem u Interu do zime i potvrdim kvalitet - poručio je Andrić.

Komentari (1)

Brano M.

14.09.2018 19:02

Zašto ložite narod i mržnju, mnogo sportaša iz Srbije igra u Hrvatskoj i svi su lepo primljeni i zadovoljni. Pa tamo 5 puta više zaradjuju nego u Srbiji, uživaju u čistoći, sredjenosti, prihvatili su ih domaćini i srećni su. Raspitajte se ako ne verujete?