Crvena zvezda Kup pobednika kupova
twitter/ftbl_ecb
SuperKup, Foto: twitter/StephenWanjohiK

* Barselona ima 94 osvojenih trofeja

* Trofej Bundeslige vredi 45 hiljada funti

* Dok trofej Lige šampiona vredi svega 3.500 evra

Fudbal je najbitnija sporedna stvar na svetu, a osvajanje prestižnih trofeja je cilj mnogih zvezda u nastajanju i velikih giganta kao što su Mančester, Barselona ili Real..

Svim velikim klubovima iz Evrope je zajedničko da su veoma bogati, imaju najbolje igrače, klupske uslove, i bogatu riznicu trofeja u svojim prostorijama.

Plač i kuknjava Danaca ne prestaje, krive sudije, Borjana ali i "blatnjavu tačku", jedino oni nisu krivi za poraz!

AUTOR: b92-Alo.rs/M.D. DATUM I VREME: 14.08.2019. 17:35 Jedan sudija iz Danske ih je urazumio! Kopenhagen - Crvena zvezda, Foto: EPA-EFE/Anders Kjaerbye DENMAR * Fudbaleri Crvene zvezde prošli su poslednje kolo kvalifikacija Liga šampiona * Bili su bolji od Kopenhagena posle boljeg izvođenja penala * Očekuju ih dueli sa švajcarskim šampionom Jang Bojs Crvena zvezda i Kopenhagen su izveli ukupno 22 jedanaesteraca a junak utakmice je bio Milan Borjan koji je u tri navrata skinuo loptu protivnicima.

U ovom tekstu možete saznati koji fudbalski timovi spadaju među najuspešnijima u svetu i koji od njih ima najvredniji kabinet sa trofejima.

Da li ti osvojeni trofeji vrede nešto ili samo služe kao priznanja, ostanite, saznajte i uživajte u tekstu!

Kada holandski komentator progovori SRPSKI! (VIDEO)

AUTOR: B92/ S.I. DATUM I VREME: 14.08.2019. 17:43 Obožavan je u Holandiji naš fudbalski reprezentativac. Dušan Tadić, Foto: EPA-EFE/OLAF KRAAK * Dušan Tadić je u meču trećeg kola kvalifikacija za Ligu šampiona izveo tri penala protiv PAOK-a * Ajaks je ostvario pobedu protiv PAOK-a 3:2 * Sledeći protivnik u kvalifikacijama za Ligu šampiona ekipe Ajaksa biće APOEL iz Nikozije AUTOR: Alo.rs/ S.I.

Poznata zlatarska radnja "F.Hinds" procenila je materijal trofeja i njihovu pravu vrednost. Da li je tanjir od zlata, srebra, da li ima vredne kamenčiće, na sve to su našli odgovor.

KOJI FUDBALSKI KLUPSKI TROFEJ JE 

NAJVREDNIJI?

Iako mnogi vole fudbal i nakit, retki su oni koji bi mogli da sebi priušte najskuplji klupski trofej DFB-Pokal koji se dodeljuje pobedniku nemačkog kupa, težina mu je 6.258 kilograma a vrednost mu je skoro 100.000 evra, ima 12 turmalina, 12 kristala i 18 nefrita, a sav je prekriven zlatom!

Sledeći najvredniji trofej dolazi isto iz Nemačke, pobednik Bundeslige dobija srebrni štit koji na sebi ima 72 karata zlata i vredi 49.000 evra.

Baloteli potpisuje za novi klub, ali ne i za velikana! Nekad Milan i Inter, a sada OBLAČI PLAVI DRES

AUTOR: Tanjug/S.M. DATUM I VREME: 14.08.2019. 15:46 Stopama Roberta Bađa. Mario Baloteli, Foto: EPA/Sebastien Nogier Bivši napadač Intera i Milana Mario Baloteli vratiće se u Italiju iz Francuske kako bi potpisao za novog člana Serije A Brešu. Italijanski Skaj Sport piše da je Baloteli "dao reč" vlasniku Breše Masimu Ćelinu i da je dogovorio trogodišnji ugovor sa povratnikom u elitni rang italijanskog fudbala.

Možemo da vidimo veliku razliku između prva dva mesta i trećeg, jer na tom mestu je trofej Premier lige koji vredi 8.000 evra, visine je 104 cm a težine 25.4 kilograma.

PA KOJI KLUB ONDA IMA KLJUČEVE NAJVREDNIJEG KABINETA?

Bajern Minhen je ubedljivo najbogatiji klub sa 3.371.457 evra vrednosti u trofejima. Nije iznenađujuće ako uzmete u vidu da su osvajali dva najvrednija trofeja bezbroj puta.

Nećete verovati šta je stajalo iza čarobnih odbrana Milana Borjana! Za sve je zaslužan Boaći! (FOTO)

Borjan i Boaći, Foto: Printscreen Youtube/ExYu Sport * Borjan je odlučio pobednika AUTOR: Tanjug/S.M. DATUM I VREME: 14.08.2019. 15:46 Stopama Roberta Bađa. Mario Baloteli, Foto: EPA/Sebastien Nogier Bivši napadač Intera i Milana Mario Baloteli vratiće se u Italiju iz Francuske kako bi potpisao za novog člana Serije A Brešu.

Real Madrid koji je na drugom mestu liste zaostaje veoma za nemačkim šampionom, iako imaju više trofeja od njih, od čega 13 titula Lige šampiona ( vrednost ~ 3.400 evra), njihova vrednost trofeja je svega 492.189 evra. Prate ih Barselona sa 459.072 evra i Juventus sa 345.392 evra, ukoliko dodamo impresivnu kolekciju Ronaldovog nakita, "stara dama" možda i napreduje na listi!

KOJI FUDBALSKI KLUB JE NAJTROFEJNIJI?

Sa dva najvrednija trofeja u svojoj kolekciji, ne čudi da je Bajern Minhen na vrhu liste "najvrednijeg kabineta". Osvojili su DFB-Pokal 19 puta i Bundesligu 29 puta. Iako su Real Madrid i Barselona osvojili Primeru 33 puta, odnosno 26, vrednost tog trofeja je svega 8.431 što govori da neće skoro prestići nemački klub.

Solbakenu teško pao poraz! Krivi teren za promašene penale, kako vama tako i nama!

AUTOR: tanjug/M.D. DATUM I VREME: 14.08.2019. 00:01 Njegov tim eliminisan je jer nije znao da iskoristi igrača više nakon isključenja Nemanje Milunovića Crvena zvezda - Kopenhagen, Foto: Alo/Marko Metlaš * Zvezda je pobedila posle boljeg izvođenja penala * Posle 120 minuta igre bilo je 1:1 (2:2) * Borjan je odlučio pobednika Trener Kopenhagena Stole Solbaken izjavio je da mu je teško pala eliminacija od Crvene zvezde, ali da život ide dalje.

Ista priča je i sa Juventusom koji je osvojio 35 puta Seriju A.

Nijedan od ovih fudbalskih trofeja nije "najvredniji" jer ta titula pripada i onom najpoželjnijem trofeju, "ZLATNOJ BOGINJI" čija je vrednost procenjena i na 20 miliona dolara!

PROČITAJTE JOŠ:

BONUS VIDEO

Pitali smo navijače hoće li Zvezda proći Kopenhagen?