Ukrajina - Srbija, kvalifikacije za EURO 2020
EPA - EFE, Mykola Tys
Ukrajina - Srbija, kvalifikacije za EURO 2020

EPA - EFE, Mykola Tys

Ukrajina - Srbija, kvalifikacije za EURO 2020, Foto: EPA - EFE, Mykola Tys

Fudbaleri Ukrajine minimalnim rezultatom savladali su ekipu Luksembruga i zadržali prvo mesto u grupi B posle četiri odigrane utakmice.

Do novog trijumfa nosio ih je Roman Jaremčuk koji je jedini gol na susretu postigao u 6. minutu utakmice na asistenciju Ruslana Malinovskog.

Ukrajinci su prvi u našoj grupi sa 10 bodova iz četri utakmice!

 

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

 

Rašica je u 14. minutu postigao prvi pogodak, preko Popova i Dimitrova je Bugarska stigla do preokreta da bi tzv. Kosovo do kraja utakmice postiglo još dva gola i napravilo pravu senzaciju.

PROČITAJTE JOŠ:

Mladen Krstajić na konferenciji za novinare

FSS

Fudbaleri Češke ispratili su Crnu Goru sa tri gola u mreži. Jankto je doveo Čehe do vođstva u prvom delu meča, da bi na 2:0 povisili posle autogola Kopitovića početkom drugog poluvremena. Konačnih 3:0 je postigao napadač Rome Patrik Šik sa bele tačke u 83. minutu utakmice.

Danska je bila izuzetno ubedljiva protiv Gruzije, pošto su postigli čak pet pogodaka. Kasper Dolberg je već u 13. minutu susreta doveo Dance u vođstvo, Lobjenidze ih je šokirao donevši izjednačenje, a jedan od najboljih fudbalera Totenhema, Kristijan Eriksen je u 30. minutu sa bele tačke povisio na 2:1.

Ponovo je Kasper Dolberg zatresao mrežu Gruzije početkom drugog poluvremena i samo 10 minuta kasnije Jusuf Poulsen donosi novo vođstvo od 4:1. Konačnih Danska 5 Gruzija 1 postavio je Martin Brejtvajt u nadoknadi vremena.

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

Irska je ostala lider grupe D pošto su sa 2:0 pobedili Gibraltar na svom terenu i ostavili Dansku iza sebe sa 5 poena zaostatka.

Norveška je bez ikakvih problema pobedila Farska Ostrva u gostima sa 2:0, a dvostruki strelac je bio Bjorn Jonsen. Rumunija je sa igračem manje uspela da deklasira Maltu u gostima sa čak 4:0.

Rumuni su došli do pogotka posle samo sedam minuta utakmice, kada je mrežu zatresao Puškaš, da bi isti igrač duplirao prednost 20ak minuta kasnije. Uspela je Rumunija do kraja utakmice da postigne još dva gola, ali i da ostane sa igračem manje u 81. minutu utakmice.

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

PREPORUČUJEMO VAM:re

Rejes

instagram

Španci su takođe lako pobedili Švedsku, ovoga puta sa 3:0 i to posle dva jedanaesterca. Prvi je u gol pretvorio Serhio Ramos, drugi Alvaro Morata, dok je treći gol bio u režiji Mikela Ojarzabala.

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

U grupi G Slovenija je sa čak 5:0 savladala Letoniju, Austrija Severnu Makedoniju sa 4:1, dok je reprezentacija Poljske bila bolja od Izraela sa čak 4:0.

 

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо