Luka Milivojević
AP
Eden Azar

EPA/Andy Rain

Eden Azar, Foto: EPA/Andy Rain

Luka Milivojević je bio strelac jedinog gola na "Selhurst parku" u malom gradskom derbiju Londona u kojem je Kristal Palas pobedio Fulam sa 2:0.

Bio je to novi pogodak srpskog internacionalca sa bele tačke. Najstroža kazna dosuđena je za domaći tim u 25. minutu pošto je Sajrus Kristi igrao rukom, a Milivojević je snažnim i preciznim udarcem doneo pobedu svom timu.

Inače, očekivalo se da će u ekipi sa "Krejven kotidža" možda debitovati bivši igrač Partizana, Benfike i Liverpula, Lazar Marković, ali njega nije bilo u protokolu.

Odličnu partiju prikazali su i fudbaleri Čelsija koji su bez većih problema na "Stamford bridžu" izašli na kraj sa Hadersfildom (5:0).

Bio je to dan u kojem su glavne uloge u timu "plavaca" imali novajlija Gonzalo Iguain i Eden Azar, strelci po dva gola za Čelsi.

PROČITAJTE JOŠ:

U svom drugom meču u Premijer ligi, Iguain je pokazao zbog čega je doveden ove zime. Postigao je dva pogotka, u 16. i 69. minutu, tako da je nastavio sa sjanim partijama kada igra u timu koji vodi Mauricio Sari.