Luka Milivojević
ALO Foto: Marko Metlas
Luka Milivojević

ALO Foto: Marko Metlas

Luka Milivojević, Foto: ALO Foto: Marko Metlas

Povratnik u fudbalsku reprezentaciju Srbije Luka Milivojević, pred meč kvalifikacija za EURO 2020 protiv Porrtugalije u Beogradu, rekao je da im rival dolazi u nezgodnom trenutku, ali da se nada pozitivnom rezultatu.

PROČITAJTE JOŠ:

Srbija utakmicu protiv izabranika Fernanda Santosa dočekuje posle ubedljivog poraza od Ukrajine (0:5) i sa novim selektorom Ljubišom Tumbakovićem, koji je kapitena Kistal Palasa vratio u nacionalni tim posle godinu dana.

"U nezgodnom trenutku nam stiže Portugalija. Imalli smo težak poraz na poslednjoj utakmici. Generalno, sve treba da usmerimo na Portugaliju. Nova utakmica, novih 95 minuta. Treba da damo sve od sebe i da budemo čisti pred sobom, pa onda da vidimo. Nadam se da ćemo ostvariti pozitivan rezultat", rekao je Milivojević novinarima u Staroj Pazovi.

Milivojević ističe da mora da bude fokusiran na svoje zadatke na terenu, iako ima i želje i očekivanja u meču sa Portugalijom.

"Moram da se fokusiram na svoju igru, na moje zadatke na terenu. Na sve neke periferne stvari ja ne mogu da utičem. Neka svoja očekivanja naravno da imam, isto tako imam i neke želje šta bih voleo da se desi. Moram da budem fokusiran na ono što je do mene i ono na šta ja svojim pristupom i nastupom mogu da donesem reprezentaciji. Tako razmišljam i tako ću se spremati i u buduće", rekao je on.

Portugalci u Beograd stižu u najjačem sastavu, koji predvodi Kristijano Ronaldo, a vezni igrač upitan je i šta može da bude adut Srbije u subotnjem meču na "Marakani".

Talentovani srpski fudbaler potpisao za Mančester Siti! (VIDEO)

AUTOR: Alo.rs/S.I. DATUM I VREME: 04.09.2019. 09:19 - 04.09.2019. 09:42 Napadač Čukaričkog potpisao ugovor sa "građanima", a vrednost transfera je 3 miliona evra. Pep Gvardiola, Foto: Martin Rickett/PA via AP Kako "Espreso" ekskluzivno saznaje, mladi napadač Čukaričkog je potpisao ugovor sa "građanima", a vrednost transfera je 3 miliona evra.

"Teško pitanje, utakmica traje 95 minuta. Svašta može da bude adut. Nikada ne znamo na koji način možemo da damo gol ili da odbranimo gol. Imamo još dana gde ćemo ih analizirati i skautirati, pa ćemo videti", zaključio je Milivojević.

Srbija u subotu čeka Portugalce na stadionu "Rajko Mitić", a tri dana kasnije igra u Luksemburgu.

BONUS VIDEO:

Bogdanović i Muta Nikolić napravili šou na treningu: Nakon obračuna trojkama, Bogdan duguje patike!