Luka Jović
AP Photo/Manu Fernandez
Luka Jović

twitter

Luka Jović, Foto: twitter

Luka Jović i predsednik Real Madrida Florentino Perez potpisali su ugovor kojim je ozvaničen prelazak našeg reprezentativnog golgetera u najtrofejniji evropski klub.

 Zvanično nije navedena visina transfera, ali su španski mediji preneli da će Real platiti 60 miliona evra, uz mogućnost uplate još pet miliona.

PROČITAJTE JOŠ:

Mitrović i Jović

AP Photo/Antonio Calanni

U ovom trenutku Real nije objavio kolika je dužina ugovora, nije poznato ni koliko će "kraljevići" plaćati našeg mladog asa, ali ono što je najvažnije - to je da ugovor potpisan. Srbin je novi golgeter Madriđana.

Luka Jović

printscreen

Luka Jović, Foto: printscreen

U video klipu koji je prezentovao veštine našeg fudbalera, mogli smo da vidimo njegov prvi gol za Crvenu zvezdu, pa potom golove za Benfiku i Ajntraht

"Najsrećniji sam čovek na svetu u ovom trenutku zato što sam potpisao ugovor sa ovako velikim klubom. Daću sve od sebe ovom klubu i gledaću da pravim istoriju sa njim" - rekao je Jović na svom predstavljanju!

“Danas sa vama delimo početak novog projekta, za sledeću sezonu. Prošle sezone rezultati nisu bili dobri. Odgovorićemo novom silom kako bismo se vratili na pobednički put. Čestitam ti i hvala ti što si izabrao ovaj klub”, rekao je Peres.

Još uvek nije poznato koji će broj nositi Jović. 

Luka Jović

AP Photo/Manu Fernandez

Luka Jović, Foto: AP Photo/Manu Fernandez

Prvi put je izašao pred domaćom publikom! 

Podelio je lopte navijačima Reala!

Izveo je i prvi penal a onda je usledio poljubac!

Luka Jović

printscreen

Luka Jović, Foto: printscreen

"Prvi gol" Jovića za Real Madrid

DOSTA JE BILO! Hrvatsko STOP huliganstvu! Ne žele viši da ćute zbog skandaloznih incidenata "Torcide"! (VIDEO)

Ovo je celo predstavljanje pred svim navijačima!