Luka Jović
EPA/Armando Babani
Luka Jović

EPA/Armando Babani

Luka Jović, Foto: EPA/Armando Babani

Iako se činilo da je transfer Luke Jovića u Real Madrid gotova stvar, izgleda da to nije tako pošto je svojom izjavom zapalio medije po čitavoj Evropi!

Navodno između Ajntrahta i Reala zapelo je oko obeštećenja. Real je spreman da ide do 60 miliona evra, bundesligaš traži više, spekuliše se oko 100 miliona evra.

Ulje na vatru dodala je nedavna izjava Jovića za WAZ, po kojoj je posle meča tima iz Frankfurta protiv Intera i Čelsija, Jović veoma zainteresovan da karijeru nastavi na terenima Premijer lige ili Serije "A".

PROČITAJTE JOŠ:

FK Partizan 2017/18. saša ilić

Alo!/Marko Marković

- Posle iskustva u Ligi Evrope, rekao bih da mom stilu fudbala više odgovaraju neke druge lige u Evropi. Bundesliga je veoma zahtevna, ali protiv Čelsija ili Intera lično sam imao osećaj da bih mogao da budem još bolji nego u Premijer ligi ili Seriji A. Način na koji ti timovi igraju mi više odgovara, a jedva čekam da se uporedim sa najboljima na svetu. Jedna stvar je sigurna: želim da uspem - istakao je Jović za WAZ. 

Izgleda da je borba oko potpisivanje Luke Jovića tek počela, a videćemo ko će da ispuni uslove Ajntrahta koji je imao odličnu sezonu!