Dragoslav Stepanović
EPA/A.Plavevski
Dragoslav Stepanović

EPA/ALEKSANDAR PLAVEVSKI

Dragoslav Stepanović, Foto: EPA/ALEKSANDAR PLAVEVSKI

Reprezentativac Srbije je za samo pola sata provedenih na terenu postigao dva gola protiv Šalkea (3:1), a Stepanović tvrdi da on ima osobine pravog centrafora što je još jednom dokazao.

- Uvek sam govorio da je on pravi cenatrafor koji se na nađe na pravom mestu u pravo vreme. On je u Realu prošao jednu malu golgotu, a ova utakmica je dobar znak da će njegova karijera ponovo da krene ka gore. On tek sada ulazi u svoje najbolje godine, ako bude vredno radio, možemo mnogo očekivati - kaže Stepanović.

Luka Jović (Ajntraht)

EPA-EFE/RONALD WITTEK

Luka Jović (Ajntraht), Foto: EPA-EFE/RONALD WITTEK

On takođe ističe da mu je veoma drago zbog sjajnog početka, ali da bi svakako trebalo da bude oprezan jer je većina odbranbenih igrača veoma upoznata sa njegovim stilom igre, ali da napadač njegovog kvaliteta uvek može da postigne gol.

Pomenuo je Stepanović i Filipa Kostića koji je bio asistent kod oba Jovićeva gola.

- Meni je neverovatno kako Kostić uvek vidi Luku Jovića. Svaki njegov centaršut završi uvek odlično, a Luka tu loptu iskoristi na pravi način. Filipu će takođe prijati što je Jović u timu i on od ovog može dosta da profitira - rekao je naš stručnjak.

Filip Kostić (Ajntraht)

EPA-EFE/RONALD WITTEK

Filip Kostić (Ajntraht), Foto: EPA-EFE/RONALD WITTEK

Stepanović na kraju zaključuje da Luka sada ima idealnu šansu da dokaže da transfer u Real nije bio greška.

- Napravio je neke greške u Realu, on mora sada da shvati da uvoj situaciji mora mnogo više da uloži nego prošli put kada je bio u Ajntrahtu. Mnogo se više očekuje od igrača koji se vrati u klub, on mora naporno da radi da bi to ostvario. Eventualnim uspehom mnoga vrata bi mogla da mu se otvore, pa i ona u Realu, da dobije još jednu šansu i pokaže da njegov transfer nije bio promašaj.

BONUS VIDEO:

Pročitajte još: