Luka Jović
EPA/Rodrigo Jimenez
Luka Jović

EPA/Rodrigo Jimenez

Luka Jović, Foto: EPA/Rodrigo Jimenez

Luka Jović prolazi kroz težak period u karijeri pošto nikako ne može da postigne gol za Real.

Konačno progovorio o svom nekadašnjem velikom prijatelju koji mu je preteo ženu i troje dece! (VIDEO)

AUTOR: alo.rs/M.D. DATUM I VREME: 16.10.2019. 18:08 Dvojica argentinskih fudbalera su se posle toga nekoliko puta susreli! Maksi Lopez, Foto: (Stefano Lancia/ANSA via AP) Prošlo je skoro šest godina od kada je Mauro Ikardi preoteo famoznu Vandu Naru(Ikardi) od svog velikog prijatelja i saigrača iz reprezentacije Maksija Lopeza, a sada je bivši fudbaler Barselone i Milana progovorio o svemu!

Nisu svi zaboravili Jovićeve sjajne partije koje su ga preporučile Realu. Nekadašnji igrač Ajntrahta Aleksandar Majer je potpuno siguran da će Luka proraditi u Primeri, samo je pitanje vremena kada će se to desiti. Nekadašnji kapiten Ajntrahta, koji je igrao jednu sezonu sa Jovićem, kaže da je Luki samo potrebno vreme. Tako je bilo, uostalom i u Frankfurtu. A, kada je jednom krenuo, golovi su padali kao kiša.

Srčani udar ga nije poremetio, ima veliku upornst i snagu! (FOTO)

AUTOR: Alo.rs/ M. Dr. DATUM I VREME: 16.10.2019. 17:24 Španac ima punih 38 godina. kasiljas, Foto: tanjug /ap Legendarni španski golman Iker Kasiljas najavio je povratak na teren. AUTOR: alo.rs/M.D. DATUM I VREME: 16.10.2019. 17:14 Dobro je prošao!

- Kada odete na neko novo mesto, potrebno vam je vreme da se adaptirate. Potpuno sam siguran da će kod Jovića sve leći na svoje mesto. Kada je došao kod nas, već posle dve nedelje je bilo jasno koliko je dobar golgeter. On može sve: da pogodi levom nogom, desnom, glavom. Savršen je za sve situacije pred protivničkom mrežom - tvrdi Majer.

Sjajni golgeter smrskao džipa, točak pošao svojom voljom, Aguero ima devet života! (FOTO)

AUTOR: alo.rs/M.D. DATUM I VREME: 16.10.2019. 17:14 Dobro je prošao! Serhio Kun Aguero, Foto: AP/Nick Potts Jedan od najvećih fudbalera u istoriji Mančester sitija, Serhio Kun Aguero doživeo je saobraćajnu nesreću kada je sa svojim automobilom otišao na trening! On se sudario sa svojim Rendž Roverom, a ceo prednji deo tog vozila je drastično ošteće, Argentinac je prošao bez ikakvih povreda.

Za sve one koji sada pametuju kako je Jović pogrešio što je otišao u Kraljevski klub, Majer ima samo jednu poruku:

- Nikada nije greška otići u Real Madrid!

PROČITAJTE JOŠ:

Nova šansa za srpskog napadača će biti u subotu, kada će Real gostovati na stadionu Majorke. Podsetimo, Jović je početkom juna ove godine potpisao šestogodišnji ugovor sa Real Madridom. 

BONUS VIDEO:

Srpski reprezentativci pred put za Litvaniju