Luis Suarez
AP/Manu Fernandez
Luis Suarez

AP/Manu Fernandez

Luis Suarez, Foto: AP/Manu Fernandez

Urugvajac i napadač Barse, Luis Suarez je ugazio u tridesete, a gigant iz Katalonije mu polako sprema zamenu!

PROČITAJTE JOŠ:

"MLS je takmičenje koje je poraslo mnogo u poslednjih par godina, možete videti mlade igrače koji su se preselili tamo u poslednje dve godine, a pogotovo južnoamerikanci!" - rekao je Suarez koji se potom nadovezao: "To pokazuje da liga želi da raste, a ne samo da dovodi igrače određenih godina koji žele da se penzionišu! Gledaju da imaju taj miks koji čini ligu boljim"

 

Suarez ima ugovor sa Barselonom do 2021. godine, pa nije ni čudo što ga novinari pitaju da li mu se dopada MLS liga:

"Imam ugovor sa Barselonom i veoma sam srećan ovde! U budućnosti ko zna, veoma je atraktivna liga! Sa obzirom da sam ja bio srećan da imam uspeha na visokom nivou duže vreme, ono što bih tražio sledeće je stabilnost za moju porodicu! Oni će svi odlučiti sa mnom, a Amerika je lepa mogućnost!"

Luis Suarez

EPA/Neil Hall

Luis Suarez, Foto: EPA/Neil Hall

Ovaj Urugvajac se potom okrenuo Liverpulu koji posle 30 godina hita ka prvoj titulu u Engleskoj!

"Osvojiti Premijer ligu je teška stvar pošto je sezona veoma duga! Ali oni imaju prednost u ovom momentu, a sa ovim timom koji Liverpul ima, teško je zamisliti da im to izmakne iz ruku!. Ali svi znamo šta je fudbal. Imali su sličnu prednost i na kraju prošle sezone, a tada je Mančester siti osvojio ligu!"

A onda se podsetio svojih dana u Liverpulu:

"Bili smo veoma blizu da osvojimo titulu sa veoma mladim igrači. Umalo smo uspeli bez budžeta koji oni imaju danas! Uzevši sve u obzir, da smo dobili tada, to bi bio veći uspeh nego da osvoje sad!"

BONUS VIDEO

Izjava Andree Trinkijerija posle prolaska Partizana u TOP 16!