Luis Enrike
AP/Miguel Morenatti
Luis Enrike

AP/Miguel Morenatti

Luis Enrike, Foto: AP/Miguel Morenatti

Čuveni Španac Luis Enrike posle samo pet meseci vratio se na mesto selektora fudbalske reprezentacije, saopštio je nacionalni savez.

PROČITAJTE JOŠ:

Enrike je zbog porodične tragedije podneo ostavku u junu, privremeno ga je zamenio njegov pomoćnik Roberto Moreno i odveo Španiju na Evropsko prvenstvo, pre nego što je klupu prepustio bivšem fudbaleru Barselone i Real Madrida.

Obeštećenje od 2,2 miliona za Zvezdu, zna se novi klub! Još samo jedan detalj je sporan i "A sad adio!"

AUTOR: Espreso/Alo.rs/S.M. DATUM I VREME: 19.11.2019. 11:44 Nikada mu "Delije" neće zaboraviti fantastične nastupe. Milan Borjan, Foto: AP/Darko Vojinović Jedan od najboljih pojedinaca Crvene zvezde, golman Milan Borjan, na izlaznim je vratima kluba, već ima finu ponudu iz Saudijske Arabije, iz Al Ahlija, o čemu se već pisalo prethodnih dana.

Interesantno je da Moreno neće ostati u nacionalnom timu, bez obzira što je imao ponudu da radi u stručnom štabu Enrikea.

"Enrike je vođa projekta, jako cenimo njegov rad. Sada se vraća kući, tako je odlučio i ima veliku želju da nastavi sa radom", rekao je danas predsednik FS Španije Luis Rubales.

Bivši trener Barselone, Selte i Rome dogovorio je za dve godine dužu saradnju u odnosnu na prethodnu, do 2022. i Svetskog prvenstva u Kataru.

BONUS VIDEO

Bogosavac: Čukarički uvek ima najviše ambicije, Evropa cilj i ove godine