Marko Nikolić
AP/Alexander Zemlianichenko
Marko Nikolić

AP/Alexander Zemlianichenko

Marko Nikolić, Foto: AP/Alexander Zemlianichenko

Navijači Lokomotive su večeras veoma nezadovoljni i razočarani, krivca vide i u srpskom stručnjaku, a šta on kaže posle svega?

''Krasnodar je kvalitetan tim. Ne možete takvoj ekipi dati prednost od dva gola na početku meča. Imali smo mnogo grešaka na početku utakmice. Ako pogledate statistiku, oni imaju 15 šuteva, mi imamo 13, posed lopte je isti, ali rezultat je porazan.

U četvrtom i 11. minutu napravili smo grube greške - i rezultat je bio 0:2. Krasnodar je brza i kvalitetna ekipa koja je koristila prostor u kontranapadima. Rezultat je veoma loš, raspoloženje u timu je loše. Moramo da izdržimo i profesionalno se pripremimo za meč protiv Himkija'', istakao je Marko Nikolić.

Novinari su primetili da nije bilo tako teških poraza u Ligi šampiona. Zašto je bilo teže igrati sa Krasnodom nego sa Bajernom?

''Napravili smo četiri ili pet grešaka. U prvom poluvremenu Krasnodar je koristio svaki trenutak. Krasnodar je kvalitetan tim i morate igrati sa stopostotnom koncentracijom'', konstatovao je Nikolić i dodao da su igrači koji su večeras nastupili bili potpuno fizički spremni.

''Stanje je normalno. Danas su svi koji su bili zdravi izašli na teren. Trudili smo se najbolje što smo mogli'', istakao je Nikolić.

PROČITAJTE JOŠ: