FK Lokomotiva Moskva, Lokomotiva Moskva
AP/Maxim Shemetov
FK Lokomotiva Moskva, Lokomotiva Moskva

AP/Maxim Shemetov

FK Lokomotiva Moskva, Lokomotiva Moskva, Foto: AP/Maxim Shemetov

KRAJ PRVE DVE UTAKMICE - Veliku šansu je propustila četa Marka Nikolića. Deset minuta pred kraj, Lokomotiva je imala bod u džepu ali ju je trenutak dekoncentracije skupo koštao. Na kraju Lokomotiva - Bajern 1:2. U drugoj utakmici, Šahtjor i Inter su podeili bodove. Milanezi su imali više od igre ali uzalud. Šahjtor - Inter 0:0

82' Kimih! Kratko je trajala radost Moskovljana... Zaspala je odbrana Lokosa što je iskoristio Kimih i velemajstorski savladao golmana domaćih. 1:2

70' Mirančuk! Školska akcija Lokosa, sjajna prodor po desnoj strani, povratna lopta na pet metara i Nojer je bio nemoćan. Kakav šok za Bavarce!

46' Jedino vredno spomena za sada je da je Slobodan Rajković zamenio Vedrana Ćorluku u ekipi Lokomotive.

POLUVREME NA PRVE DVE UTAKMICE - Očekivani rezultati na obe utakmice koje su počele od 19 časova. Bajern je rano poveo u Moskvi, a kao što su svi ljubitelji fudbala i očekivali Šahtjor i Inter igraju jednu tvrdu utakmicu bez golova za sada.

14' Bajern je poveo u Rusiji! Goretcka nastavlja tamo gde je stao u prošlom kolu, ovoga puta posle sjajne akcije glavom je smestio u mrežu domaćina! 0:1

MEČ U RUSIJI I UKRAJINI JE POČEO!

Lokomotiva iz Moskve koju trenira naš stručnjak Marko Nikolić, iznenadila je mnoge osvojenim bodom na startu grupne faze Lige Šampiona. Ovog puta imaju verovatno najteži mogući zadatak, jer dočkuju aktueltnog osvajća ušatog trofeja minhenski Bajern, koji je u prošlom kolu stavio laka četiri komada Atletiku iz Madrida.

Marko Nikolić

AP/Alexander Zemlianichenko

Marko Nikolić, Foto: AP/Alexander Zemlianichenko

Sa druge strane Šahtjor nakon senzacionalne pobede u Madridu protiv Reala dočekuje milanski Inter koji je u prvom kolu odigrao samo nerešeno na svom terenu protiv Borusije. Realu je pobeda u Menhengladbahu imperativ nakon iznenađujućeg poraza u prvom kolu.

Ove dve utakmice počinju od 18 časova i 55 minuta. Dok ostalih šest duela kreću od 9. U grupi gde su i Lokomotiva i Atletiko, Salzburg će dočekati posrnuli Atletiko, dok u Interovoj grupi, Real Madrid će vaditi fleke u Menhengladbahu.

U grupi C, snage će odmeriti Porto našeg Marka Grujića i Olimpijakosa našg Ranđelovića, dok će Marsej našeg Nemanje Radonjića ugostiti Mančester Siti.

Nemanja Radonjić

(AP Photo/Daniel Cole)

Nemanja Radonjić, Foto: (AP Photo/Daniel Cole)

Atalanta i Ajaks verovatno igraju poslasticu večeri, a drugi meč grupe D odigraće Liverpul i Mitjiland.

Ostanite u Alo.rs i pratite sve promene rezutlata - uživo!

PROČITAJTE JOŠ: