Fernando Ljorente
AP/Mike Egerton
Mančester Siti - Totenhem

EPA/Nigel Roddis

Mančester Siti - Totenhem, Foto: EPA/Nigel Roddis

Napadač Totenhema Fernando Ljorente priznao je da je igrao rukom kod gola za prolaz u polufinale Lige šampiona protiv Mančester Sitija, ali da bez obzira na to smatra da je odluka ispravna da mu se ne poništi pogodak.

PROČITAJTE JOŠ:

"MORAJU LI ČETNICI PISATI ĆIRILICOM? KOJA JE MUKA NA VAS?" Najpoznatiji crnogorski komentator bez mere navijao za Budućnost, nazvao Srbe KREZUBIMA i vređao za Kosovo!

KAKAV JE SREĆNIK BASTIJAN ŠVAJNŠTAJGER Pojavila se fotka Ane Ivanović u crnom seksi izdanju, brutalno je! Svi gledaju DOLE! (FOTO)

KAO PARNA MAŠINA PREKO ŽILAVOG AMERIKANCA Novak izdominirao u bitki za četvrtfinale, nije dao rivalu ni da se ponada

Siti je imao rezultat za plasman u polufinale 4:2 kada je je Ljorentea lopta pogodila prvo u ruku, pa u butinu za pogodak u 73. minutu, ali je turski sudija Džunejt Čakir i uz korišćenje VAR-a priznao gol.

"Osetio sam, pomalo, da mi je lopta dirala ruku, koja je bila blizu lopte. Nisam ni video loptu, nisam imao nameru da je udarim rukom i zato mislim da gol morao da se prizna", rekao je Ljorente posle utakmice.

Iskusnom španskom fudbaleru to je bio tek osmi gol ove sezone, a drugi u elitnom takmičenju.

"Veoma sam ponosan, nije bilo lako. Veliki protisak je bio, težak trenutak, ali sam oduveo verovao u sebe. To je ono što sam uradio", zaključio je Ljorente.

PARTIZANU STIGLO OBAVEŠTENJE IZ UEFA Sada je jasan status o pitanju koje ih NAJVIŠE ZANIMA

Totenhem u polufinalu igra protiv Ajaksa, dok drugi par čine Barselona i Liverpul.