Sergej Milinković-Savić
(AP Photo/Alessandra Tarantino)
Sergej Milinković-Savić

(AP Photo/Alessandra Tarantino)

Sergej Milinković-Savić, Foto: (AP Photo/Alessandra Tarantino)

Leonardo se vratio u Pari Sen Žermen na mesto sportskog direktora i odmah je krenuo u akciju dovođenja pojačanja za tim prvaka Francuske.

Ljubiša Tumbaković

EPA/Boris Pejović

Kako su preneli pojedini mediji u Italiji i Francuskoj, pozivajući se na izjave novinara Kanala + Žefroe Garetijea, Leonardov prvi zadatak biće da dovede dvojicu igrača iz Italije.

Francuski novinar tvrdi da je jedna od najvećih želja Leonarda da na "Park prinčeva" dovede reprezentativca Srbije Sergeja Milinkovića-Savića.

Luka Jović

EPA-EFE/ANDREJ CUKIC

Garetije tvrdi da je Leonardo već kontaktirao menadžerski tim srpskog fudbalera te da se sastanak dve strane očekuje narednih dana.

Francuzi su svesni da imaju konkurenciju pre svega u Juventusu koji je i prošle godine bio zainteresovan da ga angažuje.

PROČITAJTE JOŠ:

Kako su Real i Juventus trenutno okupirani pokušajem da dovedu Pola Pogbu, u Parizu veruju da mogu da iskoriste situaciju i angažuju fudbalera Lacija. Za koju cenu, tzo se još ne zna, jasno je da že morati da zadovolje visoke kriterijume predsednika Klaudija Lotita.

Takođe, prioritet je i golman, Đanluiđi Donaruma je realna opcija a spremni su da pošalju ponudu u visini od 60 miliona evra. Milan ima plan da proda nekoliko igrača kako bi sakupili novac za druga pojačanja.