Siniša Mihajlović
EPA Giorgio Benvenuti
Siniša Mihajlović

EPA Giorgio Benvenuti

Siniša Mihajlović, Foto: EPA Giorgio Benvenuti

Ugledni italijanski list Tutosport, pred meč fudbalera Juventusa i Bolonje u Torinu, poželeo je dobrodošlicu srpskom treneru Siniši Mihajloviću.

Pomogao je srpskim junacima! Lekovi, odeća, drva, sve im je neophodno - on je imao srca

AUTOR: Alo.rs/S.M. DATUM I VREME: 17.10.2019. 09:44 Bravo! Nenad Krstičić i Nemanja Radonjić, Foto: Vladimir Marković Vezni fudbler AEK-a iz Atine, a nekadašnji Crvene zvezde, Nenad Krstičić finansijski je pomogao dvojici junaka sa Košara koji se bore besparicom, ali i brojnim drugim problemima.

List iz Torina je na naslovnu stranu u prvi plan stavio Mihajlovića zajedno sa kolegom iz Juventusa Mauriciom Sarijem i direktorom Pavelom Nedvedom, uz naslov "Benvenuto Siniša" (dobrodošao Siniša prim. aut).

PROČITAJTE JOŠ:

"Siniša dolazi u Torino da se vidi sa velikim prijateljem Sarijem i "malim bratom" Nedvedom", navodi se u tekstu. Tutosport aludira na vreme koje su Mihajlović i Nedved proveli u igračkim danima u rimskom Laciju.

Mihajlović, nakon što je nedavno završio drugi ciklus hemoterapije u toku lečenja od leukemije, trebalo bi da vodi Bolonju u subotu na gostovanju prvaku Italije.

BONUS VIDEO:

Vladan Milojević - konferencija nakon Olimpijakosa