Jović, Mijatović
AP/Gregorio Borgia
Peđa Mijatović

ALO!Vladimir Markovic

Peđa Mijatović, Foto: ALO!Vladimir Markovic

Nekadašnji fudbaler Real Madrida Predrag Mijatović izjavio je da Luka Jović mora da bude strpljiv i sačeka svojih "pet minuta" u slavnom španskom klubu.

Članica PR tima Crvene zvezde POGOĐENA FLAŠOM! Krenula ka miks zoni kada je nastao pakao, srpski klub SVE PRIJAVIO

AUTOR: Tanjug/S.M. DATUM I VREME: 22.08.2019. 09:15 Ovome se mora stati na put. Vladan Milojević i Tatjana Šajković, Foto: youtube/ Crvena zvezda Tatjana Šajković, članica PR tima Crvene zvezde, pogođena je flašom od navijača Jang Bojsa posle utakmice u Bernu u plej-ofu za Ligu šampiona. AUTOR: Tanjug/S.M. DATUM I VREME: 22.08.2019.

Jović je letos stigao u Madrid iz Ajntrahta za 60 miliona evra i od njega se očekuje da postane nova zvezda "kraljevskog kluba".

"Kao svaki mladi igrač kad se nađe u velikom klubu mora da bude strpljiv, da čeka svoju šansu, da trenira i razmišlja u tom pravcu. Neće mu biti lako jer je konkurencija žestoka, ali mlad je, pretpostavljam da ima ambicije da se pokaže i dokaže i na njemu je da čeka pravu priliku", rekao je Mijatović Tanjugu u Splitu, gde je boravio kao ambasador Sportskih igara mladih (SIM).

Luka Jović protiv Rome

AP/Gregorio Borgia

Luka Jović protiv Rome, Foto: AP/Gregorio Borgia

Strelac čuvenog gola za Real u finalu Lige šampiona 1998. godine protiv Juventusa 1:0 ističe da će Jović sigurno dobiti šansu.

PROČITAJTE JOŠ:

"Sezona je duga, ima dosta utakmica u prvenstvu, Ligi šampiona i ostalim takmičenjima. Potrebno je samo strpljenje i profesionalizam, kvalitet ima", istakao je Mijatović.

BONUS VIDEO:

Alo! U Bernu - Provokacija švajcarskog novinara i šmekerski odgovor trenera Zvezde!