Leo Mesi
AP/Joan Monfort
Leo Mesi

AP/Joan Monfort

Leo Mesi, Foto: AP/Joan Monfort

Kristijan Vijeri je veliki obožavalac Lionela Mesija. Legendarni italijanski napadač smatra da je Argentinac najbolji fudbaler svih vremena. Vijeri, nekad član svih velikih italijanskih klubova, sad povremeno radi kao stručni konsultant, a bio je u Torinu gde je ispratio pobedu Barselone nad Juventusom. Katalonci su pobedili 2:0, a Leo Mesi je u finišu meča realizovao penal. 

Ko je po Vama najbolji fudbaler svih vremena?

 

- Mesi je mađioničar, on je Hari Poter svetskog fudbala. Kad bude prestao da se bavi fudbalom, baciću svoje televizore. Neću više raditi na televiziji. Gledaću Netfliks jer, kada se on penzioniše, neće biti šta da se gleda. Neverovatna Barselona, nije bilo utakmice. Mogli su da postignu šest ili sedam golova, lagano. Igrali su fantastično. Drugačiji fudbal u odnosu na Juventus, druga igra. Ne znam kako su izgubili od Real Madrida, ali da ste ih videli samo večeras, rekli biste da ne mogu da izgube ni od koga. Nemoguće je. Još je luđe kad imate takvu "desetku" - zaključio je Vijeri.

Katalonci su sada prvi u grupi sa maksimalnim učinkom posle dva kola, italijanski šampion ima tri manje, dok su iza Dinamo Kijev i Ferencvaroš sa po bodom.

PROČITAJTE JOŠ: