Darijo Srna
printscreen you tube
Darijo Srna

printscreen you tube

Darijo Srna, Foto: printscreen you tube

Nekadašnji kapiten reprezentacije Hrvatske, koji je sada sportski direktor Šahtjora, godinama je u dresu ukrajinskog kluba svlačionicu delio sa Igorom Duljajem,  koji je sada član stručnog štaba crno-belog kluba.

- Igor je moj brat, moj prijatelj veliki s kojim sam proveo toliko godina u Šahtjoru i ne samo da smo igrali, već smo postali i porodični prijatelj - kazao je Srna za Partizanov YouTube kanal.

Nije se tu zaustavio čovek koji je upisao 134. nastupa u dresu Hrvatske.

- On je veliki čovek i veliki igrač, legenda našeg kluba i svaki dan se čujemo. Bio je na našem treningu, ja sam obećao da ću danas doći na vaš trening. Video sam se sa trenerom, sa sportskim direktorom, to su moji prijatelji s kojima sam igrao i protiv kojih sam igrao, pravio dobre rezultate, Stojkoviću zabijao golove -  kaže on.

Srna je sada zadužen za tim Šahtjora, ko zna, možda novo pojačanje pronađe baš u redovima crno-belih.

- Igrači s prostora bivše Jugoslavije, ima ih mnogo, interesantni su ne samo nama već čitavoj Evropi. Vi prodajete igrače i u Mančester siti i u Almeriju i velika je istorija Partizanovih igrača koji su otišli u velike klubove. Naša skauting služba u Šahtjoru drži ceo Balkan pod kontrolom, gleda i ako bude neko interesantan, sigurno da će biti na našem papir - rekao je Srna.

Srna ističe da prati šta se dešava u Superligi Srbije.

- Pratim i Vojvodinu gde je moj brat Lala trener (Nenad Lalatović, takođe bivši saigrač Srne iz Šahtjora, prim. aut), i Deki Stanković je u Zvezdi, vi ste sada tamo drugi... Biće interesantno prvenstvo - rekao je Darijo Srna.

BONUS VIDEO:

Pročitajte još: