Siniša Mihajlović i Adrijan Mutu
ALO! Miloš Topalović

Gde god da igraju crno-beli privlače mnogo pažnje! Tako je i na pripremnoj utakmici protiv rumunskog Vitorula, koju posmatra iz lože legendarni fudbaler nekoliko evropskih velikana kao što su Inter, Fiorentina, Juventus, Čelsi, Parma...

U pitanju je Adrijan Mutu koji se posle igračke karijere opredelio da ostane u fudbalu, a trenutno vodi mladu reprezentaciju Rumunije, a očigledno da u Vitorulu ima kandidata za mladi reprezentativni tim!

Adrijan Mutu

ALO! Miloš Topalović

Adrijan Mutu, Foto: ALO! Miloš Topalović

Naš reporter je porazgovarao sa nekadašnjim sjajnim golgeterom u Beleku, a Rumun se dotakao Siniše Mihajlovića koji ga je trenirao u Fiorentini: 

"Redovno se čujem sa Sinišom Mihajlovićem. Veliki čovek i prijatelj koji mi je puno pomogao u životu. Leukemija je opaka bolest, ali verujem da će i tu bitku dobiti kao i mnoge na sportskom polju. Želim mu uspešan oporavak!" - rekao je Adrijan Mutu za ALO!

Zanimljivo je da su Adrijan Mutu i Siniša Mihajlović sastali mnogo puta na terenu kao protivnici, jednom prilikom u Ligi šampiona igrali su Lacio i Čelsi, a Mihajlović je ranije završio meč u kom su Rimljani poraženi na domaćem terenu 4:0. Naime, Siniša je tada pljunuo Rumuna u lice koji ga je isprovocirao, srpski stručnjak je tada dobio suspenziju od 8 evropskih utakmica! 

Kasnije ih sudbina opet spojila, Mihajlović je postao trener Fiorentine a Mutu je bio njegov igrač!