Zlatan Ibrahimović
EPA/Henrik Montgomery
Zlatan Ibrahimović

EPA/Henrik Montgomery

Zlatan Ibrahimović, Foto: EPA/Henrik Montgomery

Izvršni direktor Monce Adrijano Galijani kaže da taj nižerazredni italijanski klub nije u mogućnosti da angažuje Zlatana Ibrahimovića.

Nekadašnji čelnik Milana i nije rekao nešto što je neočekivano. Svi fudbalski zaljubljenici nisu ni poverovali da je Zlatan Ibrahimović čak i u veteranskim godinama razmišljao da ode u Moncu, koliko god imao prijatelje u tom klubu. Ovaj tim koji je ušao u Seriju B predvodi Silvio Berluskoni kao vlasnik dok je u upravi Adrijano Galijani.

Dakle rukovodstvo je slično kao ono iz Milana kada je Zlatan igrao prvi put za tu ekipu, no to nije dovoljno da Šveđanin promeni ligu.

Adrijano Galijani

Youtube printscreen

Adrijano Galijani, Foto: Youtube printscreen

"Video sam Ibru prošlog ponedeljka u hotelu Bulgari u Milanu. Izgrlili smo se i izljubili ali teško je da on zaigra za Moncu. Njegovo angažovanje je potpuno nemoguće i nije nam dostupan, ali to isto važi i za timove Serije A", rekao je Galijani.

Zlatanu inače ističe ugovor sa Milanom ovog leta, postoji interesovanje mnogih timova baš iz Italije, ali je ipak sve bliži novom dogovoru sa "rosonerima".

PROČITAJTE JOŠ: