Dragan Džajić
Alo!
Dragan Džajić

Alo!

Dragan Džajić, Foto: Alo!

Crvena zvezda u okviru 3. kola grupne faze Lige šampiona igra protiv engleskog velikana Totenhema. Svoja očekivanja pred meč izneo je Dragan Džajić.

PROČITAJTE JOŠ:

"Igramo utakmicu protiv jako teškog protivnika, a ono što mene brine jeste to kada se sada pomene Totenhem svi govore "To je šansa za Zvezdu". Mislim da je u ovom trenutku upravo to veliki problem za Zvezdu, da ćeto biti jedna nezgodna utakmica u ovoom trenutku baš zato se stvara mišljenje da mi imamo velike šanse." izjavio je Dragan Džajić.

Zatim je dodao: "Naravno, Zvezda će pokušati kao i na svim ovim utakmicama da odigra dobro i korektno. Ja mislim da je naša šansa ove dve utakmice koje ćemo igrati protiv Bajerna i Totenhema u Beogradu i da tu treba da tražimo eventualno neki rezultat.". i nastavio "Bez obzira u kakvoj je formi Totenhem, on je u ovom trenutku favorit jer je ipak to jedan tim koji je igrao finale Lige šampiona. Trenutno ne igra onako kako se od njega očekuje, ali baš zato će i on tražiti šansu da protiv Zvezde vrati jedno samopouzdanje."

Na pitanje šta će biti presudno, legenda Zvezde smatra:

"Ne znam šta će biti presudno, i Totenhem kao i svi klubovi, ima svoje vrline i mane, ali Zvezda mora da nastoji da ima koncentraciju svih 90 minuta i da pokuša da napravi jedan povoljan rezultat. Ali, ponavljam, naša šansa za osvajanje bodova je u Beogradu.".

Da li je Zvezda davne 1972. godine mogla da prođe Totenhem?

"To je bilo pre 47 godina, ja se sećam samo tog gola koji smo postigli u Beogradu. Poveli smo u 46. minutu, imali smo šanse, bila je izvanredna atmosfera, pročitao sam u novinama pre neki dan da je bilo 80 hiljada gledalaca. Imali smo šanse, svakako da jesmo, ali sada ne bih mogao do detalja da se setim. Izgubili smo tamo 2:0, u revanšu slavili sa 1:0, imali smo šansu za prolaz, ali to već spada u neka davna vremena.".

Voleli biste da bar sutra Zvezda postigne gol u Londonu, kada nije te 1972-ge?

Igraćemo srcem i uradićemo sve na terenu!

AUTOR: Alo.rs/ izveštač iz Londona, Dragutin. J. Bužić DATUM I VREME: 21.10.2019. 09:10 Utakmica 3. kola B grupe Lige šampiona između Totenhema i Crvene zvezde igra se sutra od 21 sat Hose Alberto Kanjas, Foto: FK Crvena zvezda Vezni fudbaler Crvene zvezde Hose Alberto Kanjas rekao je da njegov tim ide u London da se nadigrava sa vicešampionom Evrope Totenhemom i napadne drugu pobedu ove sezone u Ligi šampiona.

"Voleo bih da pobedimo, ako ne tamo, onda da pobedimo u Beogradu.".

BONUS VIDEO:

Miloš Šestić pred meč Crvene Zvezde sa Totenhemom

 

 

Komentari (1)

Mile Lav

21.10.2019 10:56

Poenta je dati gol vise od protivnika i u takvom pristupu utakmici ni poraz nije tragican.Crvena Zvezda ima adute za to,a zivot ide dalje bez obzira na rezultat jedne utakmice.