Milan Živadinović
Alo/M.Metlaš
Milan Živadinović

Alo/M.Metlaš

Milan Živadinović, Foto: Alo/M.Metlaš

Navijači Zvezde su morali da gledaju još jedan debakl svog tima, a da nije svejedno potvrdio je nekadašnji igrač i trener crveno-belih, Milan Živadinović za "Maxbetsport"

PROČITAJTE JOŠ:

Popularni "Bard" je rekao ono što mu leži na srcu: 

"Nikad slabija Zvezda! Imao sam utisak i da priprema utakmice nije urađena kako treba, da igrači nisu izašli na teren maksimalno motivisani. Imali su sve preduslove da odigraju bolje, a tu pre svega mislim na najbolju publiku na svetu. Zvezdini navijači su pevali i posle 3:0 za protivnika. Navijači – hvala vam" – počeo je Živadinović razgovor za Maxbetsport.

Ocenio je i kvalitet novih pojačanja crveno-belih:

"To je polukvalitet. Ne možeš da baziraš budućnost samo na prodaji igrača, da se pojedinci obogate, a tim oslabi. Gde su naši mladi fudbaleri? Fudbal je postao samo interesna sfera za neke ljude" - rekao je Bard koji je na pitanje da li bi doveo Garsiju i van La Paru odgovorio negativno! 

Crvena zvezda - Totenhem

EPA-EFE/SRDJAN SUKI

Crvena zvezda - Totenhem, Foto: EPA-EFE/SRDJAN SUKI

Njegov utisak posle meča: "Muče me prevare. Te prevare su mogli da vide i navijači na tribinama" - rekao je Živadinović, a potom obrazložio na šta tačno misli pod "prevare": "Igračke, ali i na prevaru od igre. Odigrali smo jako slabo, neinventivno. U prvom poluvremenu smo dva puta prišli golu Totenhema. Ovo sve govorim kao veliki zvezdaš. Dokle više foliranje? Zvezda je igrala i sa jačim timovima od Totenhema i pobeđivala ih"

Za kraj je bio kratak:

"Zvezda ostaje Zvezda. Uskoro nam stiže Bajern i tim treba da se pripremi za pobedu" – zaključio je Milan Živadinović.

BONUS VIDEO

Ljubiša Tumbaković ekskluzivno za ALO! o sukobu sa Lukom Jovićem!