Andrija Kaluđerović
Alo!/M. Metlaš
Andrija Kaluđerović

Alo!/M. Metlaš

Andrija Kaluđerović, Foto: Alo!/M. Metlaš

Dete je pre dva dana u jako lošem stanju prebačeno u bolnicu, ali nije postojala šansa da mu lekari spasu šaku kojom je uhvatio žicu pod strujnim naponom.

Izvor "Aloa" navodi da su Andrija i njegova supruga Milica ostavili dečaka kod bake u selu, a nesreća se dogodila u trenutku nepažnje kada se mališan tokom igre uhvatio za ogradu u kojoj je sproveden visok napon struje.

- Andrija i Milica su oduvek provodili mnogo vremena sa sinom na selu kod svojih. Nije im bilo strano da ga ostave kod bake na čuvanje. Lazar obožava selo i igru u prostranom dvorištu porodične kuće, pa su mu i ovoga puta udovoljili. Ostavili su ga na nekoliko dana posle božićnih praznika i ništa nije moglo da ukaže na tragediju koja će uslediti. Lazar se tokom popodneva zaigrao i izašao je iz dvorišta. Za svega nekoliko minuta, koliko je bio van nadzora, uhvatio je žicu pod visokim strujnim naponom - priča naš izvor i otkriva da je dečak zbog jakog strujnog udara istog trenutka ostao bez svesti.

Lazarova baka je bila na svega nekoliko metara od unuka, ali nije uspela da ga sačuva od struje. 

U jednom trenutku se igrala sa unukom, a u drugom ga je videla na zemlji. Kada je shvatila šta se desilo, već je bilo kasno. Celo selo je čulo njene krike.

Hitna pomoć je ubrzo mališana u jako lošem stanju prevezla u bolnicu, ali nije postojala šansa da mu bude spasena šaka - kaže naš sagovornik.

- Prema poslednjim saznanjima, lekari se i dalje bore za Lazarov život. Porodica je očajna i svi se mole bogu da im sačuva srednjeg sina! Nemaju snage da ikoga krive. Plaču i jecaju nadajući se da će agonija koju prolaze uskoro biti gotova - kaže poznanik porodice Kaluđerović.

Pročitajte još:

Komentari (4)

rea

14.01.2021 16:46

Zašto je visoki napon na ogradi?Bože spasi nedužno dete!?

Sinisa

14.01.2021 18:23

Andrijina majka se udala za svog profesora , koji je ostavio zenu i troje dece. Karma je cudo , mislite o tome .

Tutko@Sinisa

14.01.2021 21:42

@Sinisa - A otkud ti to znaš?

koki

14.01.2021 18:49

Visoki napon u zici koju moze da dohvati dete od 7 godina. Zasto niko jos nije uhapsen zbog ovoga.