Frenk Lampard
EPA Gerry Penny
Frenk Lampard

EPA Gerry Penny

Frenk Lampard, Foto: EPA Gerry Penny

Strateg londonskog kluba uputio je kritike na račun selektora Francuske Didijea Dešana zbog povrede prepone koju je vezni fudbaler zadobio tokom zagrevanja za utakmicu Francuske i Islanda u okviru kvalifikacija za Evropsko prvenstvo 2020. godine.

"Posle prve utakmice sa koje se povukao, imao je testiranje dan pre druge utakmice i bilo je jasno da ne može da igra. Sedeo je na klupi i to nije komunikacija i nije smešno. Radi se o Kanteu, pošto nije neiskusan igrač, osvojio je Svetsko prvenstvo, fantastičan je igrač i mislim da je ta situacija mogla bolje da se reši", rekao je Lampard, a preneo je Skaj.

Pročitajte još:

Nesuglasice zbog Kantea nisu prve na relaciji Lampard-Dešan. Prethodno je selektor "trikolora" istakao da Olivije Žiru ima malu minutažu na Stamford Bridžu, pa je na ovaj način samo nastavljena loša komunikacija.

"Naši lekari su razgovarali, a ponekad stvari nisu stizale do nas, iako sam očekivao. To mislim kada kažem komunikacija. Razumem da kada su igrači na dužnosti u reprezentaciji, da su to njihovi igrači, ali bilo je prilično jasno da Kante nije spreman da igra i iz naše perspektive, želeli smo da se vrati da radimo na oporavku", naveo je Lampard.

Kompenzacija za grešku ili zaista penal? (VIDEO)

AUTOR: Alo.rs/ M.D. DATUM I VREME: 18.10.2019. 21:49 - 18.10.2019. 22:01 Skandalozno! Crvena zvezda - Rad, Foto: printscreen Fudbaleri Crvene zvezde u okviru 12. kolo Superlige Srbije igraju protiv FK Rad na stadionu "Rajko Mitić"! Utakmicu su definitvno obeležile sudijske greške, u prvom poluvremenu dosuđen je nepostojeći penal za Zvezdu, o tome možete da pročitate više u tekstu ispod!

Trener londonske ekipe rekao je da će Kante propustiti sutrašnju utakmicu sa Njukaslom, kao i da u sastavu neće biti povređenih Andreasa Kristensena i Antonija Rudigera.

Bonus video: Fudbalerima Crvene zvezde zabranjen ulaz na Kosovo