Frenk Lampard
AP/Kristy Wigglesworth
Frenk Lampard, Foto: AP/Kristy Wigglesworth

* Lampard je za Čelsi nastupao 13 godina

* Čelsi će ove godine pauzirati u Evropi zbog suspenzije koju su dobili od strane FIFA

* Čelsi će svoj prvi meč u Premijer ligi igrati 11. avgusta protiv Mančester junajteda

Napadač Čelsija Olivije Žiru rekao je da je Frenk Lampard najbolje rešenje za mesto prvog trenera i da su igrači oduševljeni tim potezom uprave. Frenk Lampard je potpisao trogodišnji ugovor sa londonskim Čelsijem, ekipom za koju je kao igrač predstavljao na terenu punih 13 godina.

"Sviđa mi se njegova energija, kao i konstantna želja za napretkom i pobedama. Njegovi treninzi su izuzetno naporni, baš su visokog intenziteta", rekao je francuski fudbaler Olivije Žiru.

Čelsi će svoj prvi meč u Premijer ligi igrati 11. avgusta protiv Mančester junajteda na Old Trafordu i to će biti prvi Lampardov meč u najjačoj ligi Engleske, na poziciji menadžera.

Što se tiče Lige Evrope, Čelsi će ove godine pauzirati zbog suspenzije koju su dobili od strane FIFA zbog prekršaja tokom dva transfer roka.

PROČITAJTE JOŠ:

"Mislim da je Lampard pravi čovek za Čelsi. On je faktički Čelsijeva legenda. Verujemo da ima kvalitet da unapredi našu igru i dok traje ova suspenzija moći će da iskoristi svu snagu naših mladih igrača. Vrlo smo uzbuđeni zbog početka naredne sezone", završio je Žiru.

BONUS VIDEO: