Čelsi - Mančester, nekad
Profimedia/ilustracija
Drogba, Vidić, Van Der Sar

Profimedia

Drogba, Vidić, Van Der Sar, Foto: Profimedia

Nostalgija je varljiva stvar, ume da nam predstavi prošlost u daleko boljem svetlu nego što je zapravo bila i da uživamo u "dobrim, starim vremenima" bez pardona nipodaštavajući današnjicu. Mada, nostalgija nekad i ne vara...

Čelsi je izgubio od Mančester junajteda za vikend rezultatom 4:0, međutim i pored katastrofe "plavaca" mnogima je u prvom planu bila lista imena u jednoj i drugoj ekipi. Svega par iole dokazanih igrača, nekoliko njih koji su češće razočaravali nego oduševljavali svetsku publiku i gomila "mladih talenata" među kojima se možda i nađe neki novi Drogba ili Skols, ali reklo bi se da nisu izgledne šanse za tako nešto.

Ovo je "misteriozni keltski krst", Partizan je kažnjen zbog njega sa dva meča! Vrlo je bitna PRIČA KOJA SE KRIJE IZA

AUTOR: Telegraf/S.M. DATUM I VREME: 14.08.2019. 13:14 - 14.08.2019. 13:29 Naravno, naš klub je stradao. keltski krst, Foto: Profimedia Fudbalski klub Partizan kažnjen je sa dve utakmice igranja pred praznim tribinama u evropskim takmičanjima zbog ispada navijača na meču trećeg kola kvalifikacija za Ligu Evrope protiv turske Malatije u Beogradu.

A nekad... eh nekad...

Na stranici Aca Informacija su osvanuli uporedni sastavi Čelsija i Junajteda od danas i od pre nešto više od jedne decenije i može se reći da nostalgija ne igra nikakvu ulogu kada kažemo - nebo i zemlja.

Na jednoj strani između ostalih Čeh, Teri, Karvaljo, Kol, Balak, Makelele, Lampard, Drogba, a pod Fergusonovom palicom na teren istrčali Van Der Sar, Ferdinand, Vidić, Skols, Ronaldo, Hargrivs, Runi, Tevez. U poređenju sa njima trenutni sastavi ne da izgledaju smešno, nego amaterski.

PROČITAJTE JOŠ:

Možda za 20 godina budemo trenutne ekipe Čelsija i Junajteda poredili sa nekim budućim i govorili kako se te 2019. zaista igrao sjajan fudbal, međutim em što se to verovatno neće desiti, em što bez trunke nostalgičnog zanosa možemo reći da kako god okreneš, ona vremena "đavola" i "plavaca" od pre 10-ak godina su istinski - "dobra, stara vremena". 

BONUS VIDEO:

Filip Krajinović bez dlake na jeziku o devojkama i ženidbi!