Nenad Lalatović
Alo/Marko Metlaš
Nenad Lalatović

Alo/Marko Metlaš

Nenad Lalatović, Foto: Alo/Marko Metlaš

Trener Vojvodine Nenad Lalatović je bio najsrećniji čovek na planeti posle osvajanja Kupa Srbije. Lalatović, koji je u dugogodišnjem ratu sa navijačima Partizana, je odmah posle meča bio euforičan. 

- Ovo je nikad slađi trofej, zaslužili smo da pobedimo i u regularnom delu meča. Bog prati hrabre, moji igrači su pokazali kakvo srce imaju. Srećan sam zbog svoje ćerke i svoja dva sina, ovu pobedu poklanjam njima - rekao je Lalatović za "TV Arena sport".

Ostaje nejasno na koje je prethodne trofeje mislio Lalatović kad je rekao "nikad slađi trofej" jer mu je ovo prvi u trenerskoj karijeri. 

Lalatović inače nije ostao dužan navijačima Partizana koji su ga vređali tokom celog meča, u više navrata im je pokazao srednji prst, ali za njega je svakako najvažnije da je konačno uspeo da se domogne pehara. 

PROČITAJTE JOŠ:

 

Komentari (1)

G Milanovac

25.06.2020 21:09

Pokazivao srednji prst...Seljacina...Trener je i pedagog pre svega,treba da sluzi kao peimer igracima,da dostojanstveno predstavlja jedan od najstarijih klubova...On moze da radi samo u Srbiji,zato nigde i ne ide...Cacak,Krusevac,Surdulica....A ponasanje krajnje ulicarsko...